![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 06-12-2007
Model: Alhambra
Silnik: 1,9 TDi
Rocznik: 2005
|
Czołem.
Kolega namawia mnie na wyjazd do Holandii, na wielkie place po kilkaset aut. Pytałem go o jakieś linki na te komisy, ale mówi,że w necie są tylko te auta,które nie schodzą. Że niby jedziemy na 2,3 dni i szukamy czegoś dla siebie a potem jeden taki gość załatwia wszystko. Pomijam kwestię tego gościa, który bierze siano i załatwia resztę ( kupno, ew. naprawę, rejestrację itp.) ale chodzi o te place, czy faktycznie warto zainwestować w "wycieczkę"? Zna ktoś te komisy? Ja szukam Galaktykę ,lub rodzeństwo do 30k. podzr. B. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
a jaki stan auta ma być ? szukasz czegoś do naprawy czy też lali ? Jeżeli chodzi o komisy to kolega mija się z prawdą ale sądzę z tego co piszesz zajmuje się chyba ściąganiem aut, mylę się ? Place są dla handlarzy a nie dla ciebie . jak szukać auta w NL to dobre ,sprawne auta są droższe niż te z D ,tutaj masz link ,możesz szukać aut z całej Holandii [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#3 |
|
|
Akurat kolega szuka czegoś dla siebie. Jemu polecił to szwagier, który ściągnął już 4 auta dla siebie. Oczywiście wszystkie były lekko szturchnięte, dlatego w niezłych cenach. Wiem,że nie kupię tanio igły, ale myślę sobie,że jak kupię na miejscu, to chociaż będę wiedział co biorę. Taka też generalnie jest koncepcja. Kupić puknięty, wyklepać i na drogę. Dlatego też pytam ,czy to gra warta świeczki, czy znajdę coś w dobrej cenie, czym będę mógł jeździć?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Czesław, Ty to wiesz jak człowieka ostudzić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ,poznałem ten rynek dobrze i wiem że miodu tam nie ma ,dobre auto tam kosztuje sporo więcej niż w D
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
w NL auta robią dużo większe przebiegi niż w D ,na plus jest że jak auto ma NAP to można mieć duże nadziej że przebieg jest oryginalny
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|