![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 29-03-2011
Model: Mondeo
Silnik: 1,8 benzyna
Rocznik: 2001
|
witam
Prowadze dwa na temat mojego zepsutego mondka... Sprawdzam po koleji wszystko, słucham rad innych i nic to nie daje! Potrzebuje DOBREGO elektryka zajmującego się głównie Fordzikami, Wiadomo!!! Ale nie jacyś tam "magicy" tylko ludzie znajacy sie na rzeczy. Zaznaczam nie musi byc tani, byle był tańszy od serwisu i żeby znał sie na robocie!!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mieszkam koło Kościerzyny! Dojade do 100km, bo już mam dosyć samodzielnego sprawdzania... Z góry dziękuje Łukasz |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 29-03-2011
Model: Mondeo
Silnik: 1,8 benzyna
Rocznik: 2001
|
Widocznie nikt nie ma problemów z Fordem w Pomorskim!!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale odświerzam temat: Sam znalazłem dobrych mechaników - zajmują się Fordami - byłem jakiś czas temu i polacam... [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|