![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
chcial bym sie dowiedziec co oznacza po odpaleniu slinika rano zapala mi sie sniezynka(tzn platek sniegu) na kolor pomaranczowy ,ale to tylko z rana jest jak jest zimno a juz po poludniu po odpaleniu auta nie zapala sie jak jest juz cieplo , co to oznacza , bo gdzies wyczytalem ze pewnie jakiegos plynu bedzie brak ? ale czy to jest prawda to nie wiem , prosze o odpowiedz jezeli ktos moze mi jej udzielic dziekuje .Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 03-10-2004
Model: Volvo XC90
Silnik: 2.9 biTutbo
Rocznik: 2004
|
żółta śnieżynka - temp od +1 do +5 st
czerwona śnieżynka - temp 0 i poniżej. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
To znaczy, że Twoje autko się skarży, że mu trochę zimno (dlatego pomarańcz) Jak mu będzie bardzo zimno to kontrolka zaświeci na czerwono A tak na marginesie, to piszą o tym w instrukcji obsługi - jeśli nie posiadasz, to można pobrać ze strony Ford Polska. pozdrawiam Arturek
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|