![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 25-10-2012
Model: Mondeo
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2008
|
Witam. Posiadam Mondeo MK4 w wersji Tytanium z Convers z fajnym silniczkiem 2.2 TDci, z radiem Sony MP3. Niestety nie ma wbudowanego modułu BT-VC. Głownie zależy mi na tym BT, pytałem w ASO to taka przyjemność kosztuje ok 1500 zł. Zastanawiam się czy nie lepiej jest dołożyć trochę i kupić już radio z navi i BT. Które radio a navi polecacie? Jest ich trochę (Nvox, GMS, [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]). Z góry dziekuję za porade. Pozdro Irek
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 01-02-2010
Model: Mondeo MkIV GoldX kombi
Silnik: 2.0 TDCI/140 KM
|
A nie myślałeś o tym, żeby zamontować taki zestaw dodatkowo, bez wymiany radia? Powinno wyjść sporo taniej i zostanie ori radyjko.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
O jakim zestawie myślisz???
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 01-02-2010
Model: Mondeo MkIV GoldX kombi
Silnik: 2.0 TDCI/140 KM
|
ja np. mam coś takiego jak w linku (aukcja jedynie poglądowo, bez promowania)
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] dobrze się sprawdza, wycisza radio i włącza po rozmowie. Korzysta tylko z dołączonego głośnika (te samochodowe milczą), więc nie słychać dzwoniącego na zewnątrz, jak czasem się zdarza w przypadku zintegrowanych zestawów, które korzystają z głośników auta. BT łączy się bez problemu ze wszystkimi fonami. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Myślałem ale stwierdziłem że chciałbym żeby było jak oryginał. Bez instalowania dodatkowych elementów. Tylko nie wiem czy lepiej wstawiać moduł BT-VC czy jakieś radio z navi. Pytanie czy te różne chińczyki dobrze grają bo słyszałem różne opinie.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::advanced
![]() Imię: mICHAŁ
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2007
|
grac grają znajomek ma takie cuś
jednakże nie wiem czy dobrze pamiętam ale chińczyki mają problem ze sterowaniem z kierownicy i z conversem |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|