Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Sprzęt Audio/CB/GPS

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 13-03-2013, 12:01   #591
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Re: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał ulmar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale z tymi trojanami to żeś wyskoczył. W olikach nie ma żadnych trojanów.
No to radzę jeszcze raz sprawdzić...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Warto się zainteresować gdzie idą info o operacjach bankowych kolegiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mówimy oczywiście o linkach z [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]... a nie forum niemieckiego - to są zupełnie inne pliki....

Stary 13-03-2013, 12:45   #592
ulmar
Zablokowany

Imię: mariusz
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
Domyślnie Re: Odp: Re: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to radzę jeszcze raz sprawdzić...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Warto się zainteresować gdzie idą info o operacjach bankowych kolegiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mówimy oczywiście o linkach z [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]... a nie forum niemieckiego - to są zupełnie inne pliki....
Ha, ha już wiem skąd problem. Pliki nie ściąga się wielkim pomarańczowym napisem download tylko małym poniżej download or watch !!!

Czyżby nikt z Was nigdy nie sciągał plików z popularnego co bądź serwera. ?

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez ulmar ; 13-03-2013 o 12:58
ulmar jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-03-2013, 12:57   #593
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Re: Odp: Re: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał ulmar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ha, ha już wiem skąd problem. Pliki nie ściąga się wielkim pomarańczowym napisem download tylko małym poniżej download or watch !!!

Czyżby nikt z Was nigdy nie sciągał plików z popularnego co bądź serwera. ?
Kolego, czy Ty na pewno nie widzisz co proponują do ściągnięcia Twoje linki czy tylko na siłę bronisz "swojego dobrego imienia"??? Popatrz uważnie na ten zrzut ekranu - czy widzisz tam .ISO????

Co do pytania "czy nigdy..." - takich serwisów jak billionuploads unikam jak ognia. Moim zdaniem ma to swoje głębokie uzasadnienie... Powody omówiliśmy i nawet są na zrzutach. Masz oczywiście prawo wierzyć że ten "Billion Uploadads File Downloader v1.0.exe" nie robi nic zdrożnego - a ja po prostu wolę nie sprawdzać.
Jak chcę ściągnąć ISO, to nie potrzebuję do tego pośredników - a nawet ich sobie nie życzę.

Linki z serwera niemieckiego są OK i robią dokładnie to, czego od nich oczekuję. Na tym kończymy tę część dyskusji.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg Obrazek.jpg (87.4 KB, 103 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 13-03-2013 o 13:06
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-03-2013, 13:02   #594
ulmar
Zablokowany

Domyślnie Te Re: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Tedi albo udajesz albo normalnie jaja sobie robisz.Co mam łopatologicznie zrobić instrukcję sciągania ?

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tu odznaczyć ptaszka

A później już tylko nacisnąć download.

Bardziej łopatologicznie już się nie da. Normalnie szok aby ludziom takie rzeczy tłumaczyć.
Kolego nigdy nie sciągałeś z darmowych serwerów. Prawie każdy z darmowych uploadów, rapidshare, depositfiles itd ma podobne procedury sciągania. Najpierw bombardują Cię milionem reklam zanim dadzą Ci sciągnąć. A Ty pakujesz się w te reklamy i mnie bezmyślnie obrażasz

Ostatnio edytowane przez ulmar ; 13-03-2013 o 13:13
Stary 13-03-2013, 13:22   #595
jvc
Feel The Difference

Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

ulmar ma rację.

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź
NIEBIESKI-zarejestruj się

Ostatnio edytowane przez jvc ; 13-03-2013 o 13:49
jvc jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-03-2013, 13:29   #596
ulmar
Zablokowany

Domyślnie Re: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Tylko pamiętajcie, że to SP do NX na kartę SD
Stary 13-03-2013, 15:30   #597
RafałB
ford::expert

Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Zobaczcie co piszą tutaj o ofercie do NXa:[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

ciekawe jakie mapy i za ile?Robił ktoś z Was u nich to?
Stary 14-03-2013, 01:26   #598
bartekd
ford::advanced

Model: S-Max; Fiesta
Silnik: 2.0 TDCi 163KM; 1.4 TDCi
Rocznik: 2011; 2006

Cytat:
Tylko pamiętajcie, że to SP do NX na kartę SD
Zatem czekamy na odważnego, który to zapoda do swojej navi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mnie ciekawi pełny numer wersji.

A z samym ściąganiem to faktycznie wtopa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 14-03-2013, 15:19   #599
ulmar
Zablokowany

Domyślnie Re: Odp: Re: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał bartekd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A z samym ściąganiem to faktycznie wtopa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ej tam, ej tam to jest po aktualizacji
z czerwonego [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Z zielonego

A ja bardziej jestem ciekawy czy ta aktualizacja zadziałałaby na NX z DVD i pozwoliła na szybką przeróbkę i dodanie USB. Czy może wywaliłaby urządzenie.
Swoją drogą czy te nowe NX-y na karty są zupełnie inne od tych na płyty DVD . Sam wygląd jest identyczny

Ja mam NX-a z DVD

Właśnie sprawdziłem jak wygląda aktualizacja po włożeniu do NX-a na DVD wygląda na to że aktualizować chce tylko Nawigacje

Ostatnio edytowane przez ulmar ; 14-03-2013 o 15:43
Stary 14-03-2013, 21:10   #600
komarkutno
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Fusion Titanium, bliss, lane assist. FDL, TSR, Sync3
Silnik: 2.0 EB 240 km
Rocznik: 2013

Cytat:
Napisał bartekd Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zatem czekamy na odważnego, który to zapoda do swojej navi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mnie ciekawi pełny numer wersji.

Zaktualizowałem i działa ale zadnych zmian nie widze.
komarkutno jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Tagi
blaupunkt , kuga , mondeo mk4 , navigacja , nawigacja , radio

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania