![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Sławek
Model: MDO MK IV
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
Witam,
jestem zainteresowany kupnem MDO MKIV w kombii z silnikiem 2.0 TDCi. Przeglądając ogłoszenia natknąłęm się na taką ofertę: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] VIN: WF0GXXGBBG8K74786 Koledzy z MKP.pl pomogli mi już rozkodować VIN i sprawdzić przebieg. Niestety wypluło tylko jeden przegląd w 2009 roku po 31024. Czy ktoś z forum może był zainteresowany tym autem był i może oglądał?? Z góry dzięki za wszelkie sugestie i odpowiedzi, Pzdr., Szyner |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jacek
Model: mondeo mk3/mk4 Titanium S(było)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2004/2009
|
Cena możliwa jak na ten rocznik i przebieg-poproś o dokładne zdjęcie slupka A,powyżej zamka winna bys naklejka serwisowa z dokładnym następnym przebiegiem.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ps.i może skan książki serwisowej. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0
|
Wg etis ma:
1. System reflektorów adaptacyjnych - czyli nie powinien mieć ksenonów bo powinny być w etis takie opcje: - Reflektor ksenonowy - Z autom. reg. poz. wiec. reflekt. - Ze Spryskiwaczem Reflektora a za to ma w etis: Bez układu mycia reflektorów System reflektorów adaptacyjnych 2. Na zdjęciu z wnętrza widać że ma regulacje ręczną wysokości świecenia reflektorów, też widać że ma spryskiwacze. 3. Ciekawe od kiedy robią rok modelowy 2009 jak data produkcji 27.06.2008 3. Przyjrzałbym się przodowi auta z powodu reflektorów oraz tyłowi auta ponieważ wg etis ma napisane że powinien mieć odłączalny hak który w tej chwili jest zdjęty ale nigdzie nie mogę zobaczyć gniazda do podłączenia świateł przyczepy (czyżby odpadło w wyniku jakiejś przygody ?) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 04-11-2008
Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
|
No nie wiem czy ta cena taka normalna za ten rok,wypas i ten przebieg (jeśli real)
P.S. Na 99% wałek na vacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli w etis nie ma xenonu to ma nie wiem a tu ma.....z Ostrowi już tak było kilka razy w S-maxach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Poitrali brawo za analityczne podejscie do sprawy , juz to powinno dac do myslenia kupujacemu, ja osobiscie bym zrezygnowal z zakupu
|
|
|
|
#6 |
|
ford::expert
![]() Imię: Radosław
Model: Mondeo MKV AWD, Peżot 308 T9 ON
Silnik: 180 + wirus
Rocznik: 2018
|
Handlarz z Ostrowii Mazowieckiej, był już w dziale z "kręcielami". Nie pamiętam tylko czy to ten sam co z tego ogłoszenia. Też miał fajnego Mondeo , a zdjęcia były robione na dużym parkingu.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Rozumiem, że z tym wałkiem na VAT to żart, a tak poza tym na zdjęciach widać że ma reflektory adaptacyjne. Co najwyżej haku należy poszukać. Myślałem, że ktoś może był i oglądał. Handlarz to tylko handlarz i sam nieraz nie wiem co sprzedaje. Już widziałem w ogłoszeniach S-MAX'a z powershiftem przed liftingiem.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomek
Model: NieFord-Skoda Octavia vRS
Silnik: 2.0 TSI
Rocznik: 2016
|
To nie jest auto z podanego numeru VIN,ma Converse+,a Etis podaje info o zwykłym...
http://s1069.photobucket.com/albums/u468/cliner66/ http://forum.fordclubpolska.org/album.php?albumid=786 --------------------------------------------------- 269KM/429Nm by Heko(było),następne(było) 275KM/427Nm...jest 324KM/483Nm... |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0
|
Cytat:
Konwencjonalne wskaźniki - Poziom 3 - Oznacza Convers+ Posiada rzadko spotykaną tylną kanapę ze zintegrowanym fotelikiem co jest też widoczne w etis - Wbud. fotelik dziecka-2.rzšd-nr. 2 Cytat:
Ostatnio edytowane przez piotrali ; 26-04-2013 o 20:27 |
||
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
Jestem umówiony na jutro na oględziny. Na co wg Was jeszcze zwrócić uwagę oprócz przodu w okolicach zderzaka oraz tyłu. |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|