![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::average
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 Titanium FL
Silnik: EcoBlue 2.0 190KM
Rocznik: 2019
|
Tak, chodzi o owalne radio. A pytam bo po prostu ktoś chce sobie zamontować takie radio w swoim Focusie II. Po co ? Nie wiem. Nie pytałem. Prawdopodobnie ma uszkodzony CD i z tego powodu.
Wiem, że do Focusa powinno być oznaczenie KW2000 a to z MK4 ma GDDS. Ale skoro mówisz, że będzie hulać... |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Patryk
Model: V40 CC AWD
Silnik: T5
Rocznik: 2013
|
Cytat:
Jeśli jest możliwość postawić obydwa auta obok, to przecież można zrobić przekładkę 'na próbę' i zobaczyć czy hula. A jak nie, to ja mam na zbyciu swoje w pełni sprawne 6000CD z Focusa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::amateur
![]() Imię: mirek
Model: focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2000
|
możesz mi przesłać zdjęcie tego radia na priva jestem zainteresowany.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-08-2013
Model: Ford Focus Mk2 Kombi
Silnik: benzyna 1.6
Rocznik: 2008
|
Czy ma ktoś instukcję obsługi po polsku radia z foto 4 ?
Bump: Dzięki,ale już znalazłem |
|
|
|
|
|
#25 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-09-2008
Model: FF MK3
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2016
|
Od dwóch dni przeszukuje fora dotyczące zmiany radia w moim focusie II FL. Mianowicie chciałem zmienić sobie radyjko na okrągły model Sony ale także zwróciłem uwagę na coś ciekawego. Mianowicie obecnie posiadam radio 6000CD które było fabryczne i odtwarza tylko płyty CD o takie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podczas poszukiwań natknąłem się na podobne radio ale różni się klawiszami z prawej pokazującymi katalogi. Czy to oznacza że obsługuje mp3 ?. No i pytanie zasadnicze czy radio z Mondeo IV z 2012 roku. Czy nie będzie problemów z szyną CAN ? Oto to radio: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy mając u siebie gniazdo antenowe pojedyncze mogę podłączyć radio z podwójnym ? Tak jak poniżej z radia 2011 pochodzącego z Mondeo MK4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez arturek ; 15-08-2013 o 08:37 Powód: dołączyłem do istniejącego wątku |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
![]() Imię: Grzegorz
Model: Focus MK2 FL
Silnik: TDCI
Rocznik: 2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#27 |
|
![]() Zarejestrowany: 27-03-2012
Model: Focus
Rocznik: 2007
|
I co wszystko śmiga? Daj znać jaki to model radia i czy ci pasował.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
![]() Imię: Grzegorz
Model: Focus MK2 FL
Silnik: TDCI
Rocznik: 2009
|
jedna nie kupiłem tego radia.
zastanawiam się nad czym czy radio z S-max 2011 rok będzie pasowało pod względem kablowym.. bo kształt ten sam oznaczenie tego z Smaxa S0CD1x
|
|
|
|
#29 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-02-2011
Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0 PB
Rocznik: 2012
|
Oto to radio:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam takie radyjko w mondeo MK4 , niestety po umieszczeniu płyty z MP3 pojawia się komunikat "checking cd" a po chwili płyta się wysuwa z odtwarzacza i lipa. co jest nie tak z MP3 Faktycznie przy starcie radia jest napisane CD/MP3 ale nie działa |
|
|
|
|
|
#30 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Rocznik: 2003
|
Witam
1) Czy na klawiszach po prawej stronie radia masz symbole katalogów? - takie radio odtwarza mp3 2) Czy radio odtwarza zwykłe płyty audio? - pytam, bo może radio jest nie sprawne i ma problem z odtwarzaniem płyt 3) Czym i jak nagrywasz płyty? - użyj do nagrywania programu Nero - po nagraniu zamknij sesję - jest chyba ograniczenie w ilości plików w jednym katalogu i ilości katalogów => jak pamiętam nie może być więcej plików niż 250 w jednym katalogu - używaj firmowych płyt CD, np. Verbatim, TDK - czy nagrywasz na płytach CD-R czy CD-RW => używaj CD-R pozdrawiam pankrakus
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|