![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-01-2008
Model: A7, Mondeo
Silnik: 50TDI, 2.0TDCI
Rocznik: 2018, 2011
|
Każdy sam decyduje gdzie chce pracować więc to nie mój problemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U mnie plastiki nie były zdejmowane bo auto jest nowe. Czyli sugerujesz że auto było rozbierane, może od razu powypadkowe? Równie dobrze może być coś źle złożone albo zaczep mógł mieć wadę fabryczną i po prostu puszcza a niebawem puści. Gdybać to sobie można, a fakt jest faktem.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::professional
![]() Imię: gregor
Model: focus mk3/fiesta mk6
Silnik: 2.0 tdci 140km/1.3 70km
Rocznik: 2014/2008
|
radio trochę głośniej i będzie ok
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::average
![]() Imię: Gery
Model: Mondeo MK4
Silnik: 1.6 Ti-VCT 120km
Rocznik: 2011
|
Ja zauważyłem, że trzeszczenie dobiega z boczków drzwi (naciskając na plastik w górnej części drzwi słychać to wyraźnie).Dźwięk jest podobny do trzeszczenia skóry na kanapie. Mam kombi, lubię słuchać muzyki i to mnie ratuje. Zresztą nauczyłem się już nie przejmować tym jak niegdyś.
Muzyka....i mam święty spokój! |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 16-02-2012
Model: Mondeo MK4 Gold X
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::expert
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
|
Ja zauwazylem ze strasznie skrzypia uszczelki. Szczegolnie tylnych drzwi. Z wewnatrz zwykle nie slychac (choc zdaje mi sie ze tylne prawe slychac). Ale z zewnatrz jak nacisnie sie na zamkniete juz drzwi to jazgot uszczelki jest straszny.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|