![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#111 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
Cytat:
Fakt jednak pozostaje, że podałem link ze złym rodzajem wtyczki.
|
|
|
|
#112 |
|
ford::average
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2,5T
Rocznik: 2008
|
Raczej kupię zamiennik bo 300zl za antene to przesda za to można kupić całą navi na przednią szybę.Szkoda że tak mało używanych na allegro wolałbym oryginał.
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Szczęście, że jestem domyślny i zakładam, że kolega ma NXa (na razie zdaje się nic na ten temat nie padło...) - w takim razie zalecam zaczepienie paznokciem od góry zaznaczonych zaślepek (po wciśnięciu klawiszy nad nimi widać takie lekkie wgłębienia pod paznokieć).
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 08-01-2014 o 19:25 |
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
|
Dzięki kolego za pomoc,nie napisałem o NX bo pisałem o 4 wyjmakach ale rzeczywiście nie każdy to wie ;-)
Myślałem o demontażu któregoś z przycisków klimatyzacji ale wolałem zapytać się na forum. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
4 wyimaki do każdego radia w FF2/MND4 są potrzebne - to akurat żadna wskazówkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#117 |
|
|
W końcu sie udało ;-) Teraz sygnał jest natychmiast i z 8 satelit ;-)
Jak ktoś by potrzebował zdjecia z przeróbki NX to proszę się pytać |
|
|
|
|
|
#118 |
|
|
Witam!
Przedstawiam zdjęcia z wczorajszego montażu zamiennej anteny gps,antena została zamontowana w prawym słupku jak jeden z kolegów montował ale ja posunąłem się dalej i umieściłem ją u samej podstawy słupka a efekt 11 satelit ;-) Bump: cd. Bump: Dodam że nie trzeba rozłączać konsoli od zasilania |
|
|
|
|
|
#119 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marcin
Model: mondeo
Silnik: 2.2 tdci
Rocznik: 2009
|
Wita u mnie też nawigacja padła :( w NX podczas jazdy była i niema , w info 0 satelitów . Po sprawdzeniu błędów '' zwarcie do masy '' poczytałem forum dorwałem się do stopki , widoczna korozja nic specjalnego wiec zajrzałem do tej kostki co jest pod dachem większe prawdopodobieństwo dostania się wody tam niem się co spalić płytka z dwoma ścieżkami z jednej strony wlutowane kable a z drugiej wyjścia do naszej stopki , a propo stopki ktoś ją rozbierał ? może gdzieś jest jakiś zabezpieczenie zwarciowe i gdzie idzie ten kabel od GPS prosto do radia ?
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Maciej
Model: mondeo mk4
Silnik: benzyna
|
Auto po zabiegu przeżyło jest OKGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Satelit jest teraz 11 Specjalne podziękowania dla marko74 za pomocGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. polecam to rozwiązanie bo cena to 15% zakupu oryginalnej stopy na dach, a działa tak samo |
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|