![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#161 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011
|
"(...) albo nawet ATE"? A ATE jest takie złe? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No dobra, u mnie się niestety tarcze PowerDisc pokrzywiły, ale prawdopodobnie z powodu przegrzania... podejrzewam, że coś było nie tak z montażem, bo nie jeździłem ostrzej niż na innych.
|
|
|
|
|
|
#162 | |||
|
![]() Zarejestrowany: 12-10-2006
Model: Alfa 159 SW
Silnik: 2.4 JTDm
Rocznik: 2006
|
Cytat:
Zimmermann to pierwszy montaż m.in w Mercedesach AMG, Porsche, Audi TT RS. Często też jest wkładany do pudełek Ate (więc Zimmermann = Ate Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) więc ciężko mówić, że Zimmermann w pudełku Zimmermann jest gorszy od Zimmermann'a w pudełku Ate Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Co do TRW to właśnie po takich testach (Alfa 147 i Rover 25) po których stwierdziliśmy, że na tych produktach nie da się jeździć firma została skreślona z naszej oferty... Bump: Cytat:
|
|
|
|
#163 | ||
|
ford::professional
![]() Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
|
Cytat:
Cytat:
Ale z drugiej strony czy ta firma posiada w swojej ofercie np. tarcze do Mondeo o jakości takiej jak te do AMG? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#164 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#165 |
|
ford::professional
![]() Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
|
Spoko, widocznie niewłaściwie to odebrałem.
Kiedyś, być może nawet w tym temacie czytałem od problemach w Mk3 oraz ktoś miał problemy (nie tylko z Zimmermannami) w Mk4. Więc może to przypadek, albo jakaś seria była kiedyś wadliwa. Tak czysto teoretycznie czy poleciłbyś model Sport do ST220 przy zaciskach z Foki ST (a może do St są FormulaZ?) czy lepiej brać np. EBC z ich klockami albo jeszcze inne?
|
|
|
#166 |
|
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mondeo
Silnik: 2,0 Tddi 115 KM - 150 KM HEKO !!
Rocznik: 2002
|
po inetensywę sinej lekturze postów chyba posłucham kolegi pawpor zdecyduję się na
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] przekonuje mnie to mniejsze pylenie, ponieważ miałem już nieraz felgi czarne od pyłu, więc miło byłoby mieć w miarę czyste Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko na stronie tej firmy nie ma cennika wysyłki ;( a czasem można się zdziwić ile ie za to liczą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#167 | ||
|
|
Cytat:
- tarcze - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - klocki - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Cytat:
paczkomaty.pl po wpłacie na konto - 12zł kurier po wpłacie na konto - 17zł kurier za pobraniem - 30zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
brakeparts.pl - tarcze i klocki : EBC, ATE, Zimmermann, Black Diamond, DBA, SP Performance, Hawk Performance Facebook <- lajkować! Ostatnio edytowane przez pawpor ; 07-02-2014 o 16:28 |
||
|
|
|
|
|
#168 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4 Kombi Tit S, Fiesta Mk7
Silnik: 2.5T, 1.4
Rocznik: 2009, 2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
|
na 336mm 100% minimum to 17" (u mnie w Alfie przy 330mm i 4-ro tłoczkowym Brembo 17" to minimum i to nie każde)
Kolejną sprawą jest znalezienie zacisków na 336mm na rynku wtórnym - chyba, że ktoś nowe z ASO chce kupować
|
|
|
#170 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: 2x Citroen C5 Aircross
Silnik: 1.6 PT Hybrid
Rocznik: 2023
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] FF2 rs - zacisk TRW FF2 st - zacisk ATE ja akurat jeżdżę na stkowych hamulcach bo na zimę mam 16' Ostatnio edytowane przez jendrekmak ; 07-02-2014 o 17:29 |
|
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| hamulce , klocki , tarcze hamulcowe |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|