![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#91 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
Juhas zamówiłeś wersję Trend (Edition to też Trend) z pakietem Gold, więc masz zerowe szanse na kolorowy wyświetlacz, którego ostatnio nawet w Titanium nie dają.
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzysztof
Model: Focus III kombi
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM
Rocznik: 2014
|
Chyba że zamówił dodatkowo aktywny tempomat (lub pakiet Driver Assistant Plus), nawigację, system LKA lub system rozpoznawania znaków drogowych. Wówczas nawet w wersji Trend (lub Edition) będzie duży wyświetlacz.
|
|
|
|
|
|
#93 | ||
|
ford::beginner
![]() Imię: Michał
Model: Focus III Kombi
Silnik: EcoBoost 1.6 150KM
|
Cytat:
Cytat:
Po cichu liczę że jednak będzie wyświetlacz kolorowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. np Ford od 2014 roku tuz przedmliftingiem mógłby montować tylko takie wyświetlacze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (samw to nie wierzę), albo ze względu na któryś z systemów jakie mam mieć na pokładzie. Z systemów, które mogłby mieć wpływ na wyświetlacz to mam mieć: - Active City Stop - System wspomagający parkowanie (SAPP) - Tempomat z funkcją regulowanego układu ograniczania prędkości (ASLD) (standard w wersji edition) Dobrałem też inne pakiety ale prawie na pewno nie mają one wpływu na wyświetlacz: - Reflektory biksenonowe - Pakiet Winter |
||
|
|
|
|
|
#94 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marian
Model: Focke-Wulf
Silnik: 1.6EB 207KM/333Nm
Rocznik: 2011
|
ACS, SAPP i ASLD duzego ekranu nie potrzebuja.
ASLD to zwykly tempomat, ACS - to tylko dodatkowa kamera na szybie a SAPP - czujniki parkowania i prosta grafika. Ale trzymam kciuki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 19-09-2013
Model: Focus MK3
Silnik: 1.0 Ecoboost 125KM
|
juhas84, a jakie radio brałeś? to co dawali czy Sony?
Jak wziales SONY, to bedziesz mial 4.2" kolorowy, jak Nawi, to 5", a jak nic nie zmieniales w tym temcie, dostaniesz standardowe 3.5" tez kolorowe, bo jak masz SAPP to musi Ci pokazywać kolorki (żółty, czerwony) od czujników parkowania. Ostatnio edytowane przez princeas ; 20-02-2014 o 10:40 |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Michał
Model: Focus III Kombi
Silnik: EcoBoost 1.6 150KM
|
Cytat:
A precyzyjnie: "Radioodtwarzacz CD/MP3 z Ford SYNC (zestaw głośnomówiący z Bluetooth i rozbudowaną funkcja sterowania głosem - bez języka polskiego oraz funkcją wzywania pomocy), 6 głośników, gniazdo USB/iPod, gniazdo AUX-IN, zdalne sterowanie na kierownicy) (ICFAE)" Szczerze mówiać żonie się SONY nie podobało - mi też bardziej podoba się z wyglądu fordowskie a melomanem muzycznym nie jestem wiec większej różnicy moje ucho nie wychwyci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. BTW: temat nie dotyczy wyświetlacza radia a wyświetlacza pomiędzy zegarami. |
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
![]() Imię: Krzysztof
Model: Focus III kombi
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM
|
Niestety nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości. Mam identyczne wyposażenie i silnik, prod. styczeń 2014 i ekran mały.
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 17-05-2007
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 2.0 TDCI @205KM
Rocznik: 2016
|
Panowie a w czym problem kupić używany licznik z dużym ekranem i wsadzić go na miejsce licznika z małym ekranem? Ponoć to operacja plug&play.
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
![]() Zarejestrowany: 06-10-2011
Model: Focus
Silnik: 1,0
Rocznik: 2013
|
Wielkość ekranu zależy od modelu radia strona nr 44 i 45 katalogu ford zleży jakie sobie zamówisz radio to taki wyświetlacz będziesz miał - kolorowy czy też mono
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
![]() Imię: Jacek
Model: Focus MK3 2011 Trend
Silnik: benzyna 1,6 105 KM