![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1321 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MKIV Titanium
Silnik: 2.3L Duratec-HE (160PS) - automat
Rocznik: 2008
|
Ja dzisiaj z samego rańca zrobiłem przelew i potwierdzenie wysłałem mailem, ale na liście jeszcze oznaczony nie jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
#1322 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
Z uwagi na moją opieszałość i samowolne oddalenie, co skutkowało brakiem śledzenia wątku 24/24 składam REZYGNACJĘ.
I tak niedawno byłem Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1323 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 16-09-2013
Model: mk4
Silnik: tdci 2.0
Rocznik: 09
|
He? Artur, to jakis smigus dyngus czy prima aprilis?
Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1324 |
|
|
Ale że o co kaman ?
|
|
#1325 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
|
Cytat:
rzekłbym forum to forum a życie życiem Szanowni Koledzy piszcie, informujcie, pytajcie Artura na wskazany przez niego email, PW na forumową skrzynkę. Nie chciałbym nikomu bronić wypowiadania się na forum, jednak z drugiej strony jaką wartość do tematu wnoszą pytania personalne ? Bez urazy jeśli kogokolwiek dotknęło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szanujmy czas i poświęcenie kolegi Artura, bo pytania "dlaczego mnie nie ma, kiedy przelew już zrobiłem ?" rozumiem że nie miały powodować wydźwięk zarzutu, ale na takowe wyglądają. Jestem pełen wiary, że wraz z upływem czasu wszystko "się wyprostuje" tylko musimy troszkę się w cierpliwość uzbroić pozdrófka P.S. Kolegów moderatorów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zachęcam do merytorycznego analizowania zamieszczania treści małoistotnych lub niewiele wnoszących do tematu [nawet jeśli miałoby to skutkować usunięciem niniejszej wypowiedzi] i nieskupianiu się wyłącznie na postach około-kodowych w których nie pada ani jeden kod [do radia] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak chcesz odpocząć od forum to po prostu powiedz a nie tak na okrętkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Regulamin §10 Pozdrawiam jvc Ostatnio edytowane przez jvc ; 15-03-2014 o 16:20 |
|
|
|
|
|
#1326 |
|
|
Jeżeli to przez moje pytanie Artur poczuł się urażony to przepraszam, nie miałem kompletnie takiego zamiaru. Myślałem że po prostu wkradł się jakiś błąd lub przeoczenie i chciałem go naprawić, bez żadnej urazy czy tym bardziej braku zaufania... Aż mi głupio teraz...
|
|
#1327 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-01-2008
Model: Fusion i Mondeo MK4
Silnik: 1.4 PB i 2.0 ON
Rocznik: 2004 i 2007
|
Chodzi o to, że kolega Artur ma pracę i powiedzmy na to aktualizuje listę raz dziennie o 23 (jak ma na to czas).
A Ty robiąc przelew rano i dopytując o to już przed 14 , hmm sam wiesz ... Więcej cierpliwości, jak zaczekasz to się pojawisz na liście. To nie pierwsza akcja prowadzona przez Artura i nikt wcześniej nie narzekał, więc teraz można dać więcej wiary, że dopilnuje tego czego się podjął - ale w swoim wolnym czasie. EDIT: jak zacząłem pisać to nie widziałem Twojej odpowiedzi. Sądzę, że Artur pracuje (jak sam wspominał) od powiedzmy 7 do 15 i wtedy nie za bardzo ma czas uaktualniać dane. Myślę, że nie byłoby problemu, tylko sporo osób tak pyta, pisze na mejla, coś zmienia i to się robi upierdliwe, jak każdy dopytuje o to samo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Bartolomef ; 14-03-2014 o 19:58 |
|
|
|
|
#1328 |
|
Model: Mondeo MK4 Turnier
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
Amen!!!
|
|
|
|
|
#1329 |
|
|
Mój post był oczywiście formą żartu.
Akcja będzie oczywiście doprowadzona do szczęśliwego końca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mojego lub jejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Równolegle staram aktywnie uczestniczyć w organizacji : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Koledzy zapraszamy 26 kwietnia: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
#1330 |
|
|
Nowa mapa była tłoczona w 2014 r. (Mapa na 2013 była tłoczona w 2012)
Jest odcinek A2 koło Warszawy. Dzisiaj otrzymałem mapkę do testu, jeżeli coś ciekawego zauważę to podam info. |
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|