![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Darek
Model: S Max
Silnik: 2.0 TDCI 180KM
Rocznik: 2007
|
Nie podam Ci konkretnego sprzedawcy ale powiem tak.......nie szukaj taniego tylko takiego co w komentarzach niema negatywnych komentarzy na temat haków a potem szukaj który tańszy.
Jak dobrze pamiętam to brałem właśnie HAKPOL i to nawet chyba od tego sprzedawcy [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] to było ze 3-lata temu Sam kupowałem w ten sposób i problemów z montażem nie miałem, wygląda na to że hak wystarczy tobie do 1300kg to tak względem przepisów a że o tak niskim uciągu raczej niema to większy nigdy nie zaszkodzi. Zarejestrować to chyba jeszcze każdy zarejestrujesz nawet z homologacją B ale jazda tylko po Polsce a żeby na europe jechać to musi mieć homologacje E20 Ostatnio edytowane przez galo ; 11-04-2014 o 01:24 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Imię: lukasz
Model: Galaxy
Silnik: 2.3 147ps
Rocznik: 2001
|
dzięki za pomoc zakupiłem ten hak
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] kolega Barti mi doradził oryginalny kupić bo mieszkam w Niemczech auto tez mam tu zarejestrowane a cena dobra 17o + 50zl przyslka umnie to by juz kosztowało 150euro używka + 25 przyslka więc wiele zaoszczędziłem jak będę zakładać zrobię mało instrukcje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dla takich niedowiarków jak ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 11-04-2014 o 23:03 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 04-11-2008
Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::average
![]() Imię: lukasz
Model: Galaxy
Silnik: 2.3 147ps
Rocznik: 2001
|
super dzięki za pomoc hak już założony teraz trze-boję pomocy jak podłączyć kable
pod kostkę haka oto zd Fotorelacja dostępna w temacie: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Leokadia
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8
Rocznik: 1998
|
Nie masz znajomego mechanika, który podpowie Ci jaki hak warto wybrać? Moi znajomi ostatnio szukali dla siebie haka holowniczego na [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ze względu na duży wybór haków. Też doradzali się kolegi który się na tym zna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|