![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM
Rocznik: 2006 Silver Polar, 2006 Jeans Metalik
|
Witam
czy ktoś wie gdzie kupić taką ramkę do radia , by zamontować w C-maxie radio owalne Sony takie jak ze zdjęcia, |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
To jest jakaś samodziełka.
Są przecież normalne radia Sony pasujące w ten otwór. Wszystkie radia z Kugi na przykład mają taką prostokątna ramkę: - ciemne [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - jasne [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] do wyboru, do koloru... Takiego owalnego jak w Focusie mk2 [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] nie zainstalujesz w C-maxie bez totalnej demolki deski albo mocowań radia, bo ono ma inny system montażu (jest przykręcane a nie zatrzaskiwane).
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 10-04-2014 o 19:22 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Aha, szkoda bo ten model radia co pasuje owalny i starszy mi nie pasuje wizualnie.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
FCP member
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Design - Dizajn frontu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
FCP member
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] front jest IDENTYCZNY - z dokładnością do prostokątnej ramki okalającej owal... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Cytat:
Mam wrażenie kolego, że nie sprawdzasz linków które podaje kolega tylko klepiesz odpowiedzi bez zastanowienia Więc dla leniwych wstawię zdjęcia i popatrz jeszcze raz 1) radio owalne Sony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2) Radio owalne + ramka = dedykowane dla Kugi i C-Maxa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Odnoszę wrażenie, że - albo nie czytasz tego co koledzy do Ciebie piszą - albo szukasz kwadratowych jaj Poszukaj na forum - ramka do owalnego radia Sony nie jest osobną częścią => te radia są już sprzedawane z tą ramką (taka odmiana radia) => nie kupisz osobno radia owalnego a osobno ramki => musisz kupić owalne radio Sony z zamocowaną ramką pozdrawiam pankrakus
------------------------------------------------------------- katalog części online Instrukcje obsługi PDF Ostatnio edytowane przez pankrakus ; 13-04-2014 o 07:34 |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
Co do wypowiedzi Tediego , nie mam żadnych zastrzeżeń bo pomaga fachową lekturą i wiedzą... Ostatnio edytowane przez arturek ; 13-04-2014 o 10:26 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
1) Kolego jest zasadnicza różnica w konstrukcji owalnego radia Sony i radia Sony owalnego z ramką Był wątek na forum - ktoś rozbierał oba radia (owalne i z ramką) i nie jest to zamienne Dlatego wszyscy tłumaczą Ci abyś kupił owalne radio Sony w wersji z ramką Ta ramka widoczna w Twoim poście - to moim zdaniem "rzeźba" - nie spotkałem się nigdy z czymś takim do kupienia solo, bo nie specjalnie miałoby to sens (w znaczeniu montażu) 2) Na Twoim zdjęciu widać, że masz szarą (ciemną) deskę rozdzielczą Co za problem poszukać owalnego radia Sony z ramką pasującą kolorystycznie do deski => będzie to wyglądało bardziej estetycznie, niż na Twoim zdjęciu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 3) Tu masz na Allegro owalne radio Sony z ramką, taką jaką chcesz [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 13-04-2014 o 10:37 |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
ad.2 Dokładnie się zgadza to jest rzeżba. Ale na poczatku ja zapytałem czy ktoś wie czy można i ewentualnie gdzie można takie coś kupić, Tedi mi odpisał co i jak i by mi to wystarczyło. Tylko przyszedł ktoś z kwadratowymi i wyjazdy zaczyna. Wiec ja już dziekuje wsio dokładnie wiem, i zamknijmy temacik Wesołych nadchodzących świąt życzę. |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|