![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#291 |
|
ford::average
![]() Imię: Sławek
Model: Mondeo mk3
Silnik: tdci 2.0
Rocznik: 2003
|
Fajnie. W takim razie moze tez u siebie w kombi to upcham w tym schowku, no tyle że ja mam jeszcze zmieniarkę, ale może jakoś się uda, jesli nie to będe kombinował inaczej.
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mdo MK3,4,5; Focus MK3
Silnik: 2.0TDCi; 1,4Pb
Rocznik: 2006; 2009
|
Ja zamiast czterech przekaźników zastosowałem dwa [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ].
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez benio ; 25-04-2014 o 23:12 |
|
|
|
|
|
#293 | |
|
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo mk3 Ghia automat (kombi) DENSO
Silnik: 2.0 TDCi 130PS
Rocznik: 2005
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#294 |
|
|
No i gra gitara. Tak też zrobię.
wysłane z galaktycznego gada... |
|
|
|
|
|
#295 |
|
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo mk3 Ghia automat (kombi) DENSO
Silnik: 2.0 TDCi 130PS
|
Żeby już za dużo nie debatować na ten temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Myślę że do środy dokończę wątek... P.S. Części możecie już zamawiać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Czarny71 ; 28-04-2014 o 09:19 |
|
|
|
|
|
#297 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 06-04-2014
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
Miało być w innym temacie....... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez koniec_jest_bliski ; 29-04-2014 o 15:10 |
|
|
|
|
|
#298 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 13-09-2012
Model: Mondeo MK3 Sedan
Silnik: 2.0 TDCi
|
Witam wszystkich,
Z racji braku czasu dawno nie zaglądałem na forum i widzę, że są postępy w temacie rozbudowy denso (udana próba podłączenia srebrnego adaptera przez kolegę Czarny71). Do nagrania tego filmiku zabierałem się chyba z 2 miesiące ale w końcu znalazłem czas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niżej link do yt z tym co mi udało się sklecić. Wszystko wymaga jeszcze dopracowania (layout z bmw, jakieś zakłócenia na wejściu AUX, dołożenie przekaźników zamiast 3 pstryczków ;p itp. itd.) Szczegóły wkrótce. Pozdr. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#299 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Bierny Mierny Wacek w Fordzie.... ciekawe połączenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#300 |
|
|
Fajne, moze jakieś szczegóły. Tylko to logo BMW by mnie drażniłoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|