![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 17-11-2008
Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
|
Ale jakiekolwiek rygluje sam po ruszeniu?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 30-03-2010
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0TDCI 140 KM
Rocznik: 2011.10
|
Nie rygluje czasem coś mu na trasie odwali i zarygluje wszystkie.Ale wiem,ze ten typ tak ma zresztą odwala mu z elektronika zima termometr mi źle wskazywał już się naprawił samGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wiec uważam ze ten typ ma zaskoki na zimę zmiany pogodyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Przyjdzie wiosna rozbiorę wszystkie drzwi i to zrobię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i bedzie chodziło wszystkoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#13 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 17-11-2008
Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
|
Owszem - ten typ tak ma. U mnie też czasem dziwnie się zachowuje. Podchodzę do auta i otwieram a on się za sekundę sam zamyka i muszę znowu otwierać. Albo próbuje się sam zaryglować czasem mimo że ja już go zaryglowałem wcześniej.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::expert
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2002
|
Witam. Próbuje u siebie uruchomic ryglowanie. Procedure wklepałem i komputer to przyjął bo wydał z siebie charakterystyczne "PIIIIII" jednak drzwi sie nieryglują. Próbowałem wprowadzać procedure kilka razy. Za każdym razem potwierdza, że włączone ale i tak nie działa. Co to możę być?
|
|
|
#15 |
|
ford::expert
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2002
|
Tak dla potomności odkryłem przyczynę, że nie działało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po tym PIIII trzeba jeszcze raz zamknąć i otworzyć drzwi i wtedy jest dłuższe PIIII i działa. Albo ostatnio miałem zły opis albo to przeoczyłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|