![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witajcie,
znalazłem w komisie niedaleko mnie takie autko i chciałbym poprosić o opinie: http://autolemar.gratka.pl/ogl/17013...9392f575d1c6,1 VIN'u jeszcze nie mam, ale najpewniej dziś skoczę go obejrzeć to i VIN się znajdzie. Z tego co wiem, auto świeżo ściągnięte z Francji, a znaczek z tylnej klapy "został skradziony". A i może jeszcze ktoś podpowie na co w pierwszej kolejności zwrócić uwagę przy oglądaniu? Z góry dzięki! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam |
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
|
Mam auto, które też przyjechało z Francji, też z 08r i po dwóch latach miało 168tys. km, więc osobiście nie wierze w te 115 tys...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Też mi się wydaje to podejrzanie mało. Ale mam nadzieję że dowiem się czegoś owocnego po oględzinach.
Jest na forum coś w stylu "checklisty" - rzeczy które na dzień dobry trzeba sprawdzić w foce? Przyznaje się że nie znalazłem, chociaż szukałem... |
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 05-04-2011
Model: Focus II
Silnik: TDCI (Heko & MG Motorsport)
Rocznik: -----
|
Nie ma informacji, że bezwypadkowy.
Spytaj może o fotki jak we Francji wyglądał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
ok, jest i VIN: WF05XXGCD57M33728
bardzo proszę o sprawdzenie. Dziwna sprawa z samochodem jest taka, że coś klekocze gdy sprzęgło jest delikatnie wciśnięte lub gdy się go puszcza i jest jakieś 2-3 cm od położenia neutralnego. Sprzedający mówi że to jakieś łożysko. Ktoś spotkał się może z takim problemem? |
|
|
|
#6 |
|
|
Auto z 2007 roku, a nie 2008 jak w ogłoszeniu.
Nie wiem czy jest AUX bo na radiu przycisk jest wg VIN nie ma. Generalnie nie wiem jak auto wygląda na żywo ale silnik wyplakowany w najlepszym wypadku w najgorszym błyszczące elementy są nowe. Plus chyba pobijane jak to we Francji bywa |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
No proszę, pierwsza niespodzianka.
Silnik błyszczy się jak psu podwozie, aż razi w oczy! Fakt, auto jest gdzieniegdzie zadrapane lub otarte. Sprzedawca powiedział że robione było lewe nadkole i prawy tył: "poprawki lakiernicze" Środkowa kolumna z radiem nieco odstaje od deski, to "drewnopodobne" coś ma szparę ok 3-4 mm z prawej strony (od pasażera). |
|
|
|
#8 |
|
|
No musisz autko sobie przemierzyć najlepiej swoim miernikiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak wygląda spasowanie pasa przedniego z podłużnicami i generalnie ten wypucowany silnik nie ma różnic kolorystycznych albo może po wkrętach coś widać ? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Dominik
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2010
|
Dokładnie - mierniki komisantów i handlarzy robią z każdego auta bezwypadkową igłę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. także za taką życzliwość można od razu podziękować.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Zibi
Model: Mondeo mk4 powershift
Silnik: 2.0 tdci 163ps
Rocznik: 2014
|
Mój focus II idzie pod młotek.
2007 srebrny sedan 1.8 TDCI. Salon Polska, 142 tys oryginalny przebieg. Po weryfikacji VIN na forum. Jakbyś był zainteresowany, to proszę PW. Z. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|