![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#241 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: OOOO A6
Silnik: V6
Rocznik: Adekwatny do wieku
|
Właśnie przed chwilą jeża złapał i do domu go chciał zabrać.
|
|
|
#242 |
|
|
Mały edit będę ja i kids.
|
|
|
#243 |
|
Loża Szyderców
![]() Imię: Ania
Model: Ford Focus mk 1
Silnik: 1,6 16v
Rocznik: 2003
|
spoko już wszystko gotowe czekam tylko na auto i jazda do Cobiego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#244 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Sebastian
Model: Mondeo ST220 / S-Max mk2 / Volvo C70 2.5T
Silnik: 3.0 V6 265 KM / 2.0TDCi 150KM (chip 200 KM) PowerShift
Rocznik: 2005.11 / 2015.07
|
Kolorowypl dzwonił do mnie przed chwilą, że on już jest na kartingach i dwa inne samochody.
Ania i Mariusz sprawdźcie to. Ja chwilę jeszcze uziemiony jestem. |
|
|
|
|
|
#245 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomasz
Model: Ford Mondeo mk3-to już historia
Silnik: 2.0 16V Pb
Rocznik: 2002
|
Bende sie pomału zbierał,synka jak bedzie chciał zabiorę i szwagier ma chęć przyjechać.
Widzimy sie na miejscu... Wysłane z jabłuszka przez Tapatalk... |
|
|
|
|
|
#246 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomasz
Model: Ford Mondeo mk3-to już historia
Silnik: 2.0 16V Pb
Rocznik: 2002
|
Przybyłem,zobaczyłem i to jest to co tygryski lubią najbardziej ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpadlismy mozna powiedzieć najszybciej ale to nic... W imieniu synka dziękuje za atrakcjie dnia dzisiejszego... Dziękujemy i pozdrawiamy... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wysłane z jabłuszka przez Tapatalk... |
|
|
|
|
|
#247 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Sebastian
Model: Mondeo ST220 / S-Max mk2 / Volvo C70 2.5T
Silnik: 3.0 V6 265 KM / 2.0TDCi 150KM (chip 200 KM) PowerShift
Rocznik: 2005.11 / 2015.07
|
Wielkie dzięki za spota!
Bardzo miła atmosfera dzięki Cobiemu który udostępnił teren i super atrakcje motoryzacyjne na miejscu. Szczególne pozdrowienia dla dziewczyn, które odpuściły sobie kartingi tylko po to żeby przygotować wyśmienite żarcie. To była dla mnie naprawdę super niespodzianka, że po ściganiu mogliśmy od razu przyjechać na gotową pyszną wyżerkę! Brawo! Cieszę się też, że mogłem poznać nowe twarze. A teraz czekam, aż Jitter wstawi fotki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich uczestników spota (a właściwie to już prawie takiego mini-zlotu)! |
|
|
|
|
|
#248 |
|
ford::average
![]() Imię: Mariusz
Model: C-Max/ Opel Combo
Silnik: 1,6 TDCi/1,7 CDTi
Rocznik: 2008/ 2005
|
Organizatorzy również bardzo serdecznie dziękują za przybycie i wyśmienitą zabawę.
Atrakcji było co nie miara. Za deszcz przepraszam, ale starałem się otrzymać słońce w ryzach, najdłużej jak mogłem. (sseebbaa1 twoje masełko powala) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI ZA PRZYBYCIE
|
|
|
#249 |
|
ford::beginner
Model: LTD Crown Victoria
Silnik: 5.0 V8
Rocznik: 1989
|
Również dziękuję wszystkim za przybycie.
Przepraszam za chwilowe zadymienie terenu. Mam nadzieję że spotkania takie jak te będziemy powtarzać częściej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#250 |
|
|
Miło było Was poznać. Dziękuję za miłe spotkanie i towarzystwo.
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|