![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Adrian
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDDi
Rocznik: 1999
|
Witam,
Mam nie lada problem z zacinającymi się wycieraczkami, spryskiwaczami i el. szybami. Wszystko zawiesza się w tym samym czasie, nigdy osobno. Zawsze razem. Usterka pojawia się raz na jakiś czas. Elektryk nic nie znalazł, wg. niego wszystko jest ok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wszystkie ruchy się zapamiętują tzn jeżeli użyje dwa razy przednich wycieraczek kiedy są zawieszone, to dokładnie tyle razy się ruszą jeżeli się odwieszą. Sprawdzałem oba przekaźniki. Wszystko wydaje się w porządku i kończą mi się pomysły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Adrian
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDDi
Rocznik: 1999
|
@UP
ktoś coś? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeden z elektryków podrzucił pomysł, że problemem może być zerwana jedna linka od el. szyby. Dostaje się wilgoć i robi zwarcie. Ale co do tego mają wycieraczki? :/ |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|