Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|warmińsko-mazurska

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 09-12-2014, 15:45   #1
lukaszp1

Domyślnie MONDEO mk IV, 2.0tdci, ORNETA ktoś zna to autko z okolicy ?

Witam,

Mam pytanie do osób z regionu. Może zna ktoś poniższe auto?

2 lata w kraju, obecny właściciel kupił auto już w Polsce. Z napraw - poinformowano mnie o zrobionym progu. Niestety brak książki serwisowej, VIN będę miał wieczorem.
Właściciel zgadza się na wizytę w serwisie i nie ma z tym problemu, żeby podjechać do ASO do Olsztyna.

Niemniej jednak może ktoś z Was widział auto na żywo albo ma możliwość obejrzenia? Sprawdzenie w ASO to wydatek jakiś 350zł (dzwoniłem) plus dojazd do Olsztyna a nie wiem czy warto? Przez telefon ciężko zweryfikować stan faktyczny. Niestety jak wiadomo ASO nie jest w stanie sprawdzić stanu licznika.

Widziałem, że są tu użytkownicy z Ornety/ Dobrego Miasta / Lidzbarka Warm. - może ktoś zna temat albo mógłby sprawdzić? Ja nie mam aktualnie żadnego samochodu (sprzedany tydzień temu) i ciężko wybrać się chociażby do Ornety.

Bardzo proszę o info i opinię.

http://otomoto.pl/ford-mondeo-titanium-C34637708.html

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania