![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#61 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Jarek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
Ja mam, 2.0tdci, aktualnie w schowku. Na wewnetrznej stronie maski mam pasek tasmy dwustronnej, ktory juz nie lapie. Ti chy jest ten tlumik czy nie moze byc zalezne od silnika (klekot -tak, nie klekot - nie).
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 27-10-2007
Model: Ford Mondeo
|
Leżał se na podszybiu...
Jechałem dzisiaj 130 km na autostradzie i nie zauważyłem żeby maska drgała. Planuję na wiosne kupić nową.... U mnie wygląda tak: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Darek
Model: KUGA MK2 ST Line
Silnik: 2.0Tdci-200Km/450N
Rocznik: 2017
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 27-10-2007
Model: Ford Mondeo
|
Dobry pomysł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zrobię jak mówisz. Schowany w aucie muszę przynieść do domu do wyschnięcia bo jest taka nasiąknięta wodą. Dziury w gumach pozatykam i do auta. Taśme se załatwie i będzie git majonez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#65 |
|
ford::professional
![]() Imię: Darek
Model: KUGA MK2 ST Line
Silnik: 2.0Tdci-200Km/450N
Rocznik: 2017
|
Praktykowałem to na poprzednim mondku i lepiej trzymało niż w oryginale bo teraz w obecnym tego nie mam bo ktoś zgóbił , ale i tak przy dużej predkości krawędz maski w poliftowym nie drga tak jak w poprzednim przedliftowym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chyba zmienili konstrukcje maski bo teraz jak się nawet otwiera to wydaję się cała sztywniejszaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|