![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2191 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
czy bez czy z
cały czas się restartuje
|
|
|
#2192 |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
soft zmieniłeś?
|
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
FCP member
|
Cytat:
nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo ledwo już stałem na nogach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 1700km ... to trochę kilometrów . Wyjechałem o 24 a wróciłem o 17 łatwo policzyć że było szybko na trasie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. soft mam już wrzucony na SD ale wątpię aby coś się udało bo się restartuje przecież . ale zobaczę za 2 h Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#2194 |
|
|
w naszych autach nie takie cuda się zdarzały Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. navi do naprawy - czy z czarnym ekranem, czy restartująca to i tak skasują 500 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#2195 |
|
FCP member
|
przyjął nowy soft . Jest już w PL.
Restart pozostał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozostaje serwis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . W poniedziałek DHL i jazda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#2196 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Michał
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
Dzień dobry
Jestem "zielonym szczypiorkiem" w tym temacie, a chciałbym sobie poradzić z updatem. Mam zgryz przy: "3-Zdejmij czarną osłone napedu DVD" mógłby mnie ktoś oświecić co to jest? i po co to mam zdejmować? są dwa sloty na płyty? (jeden na cd z muzyką, a drugi na dvd z mapką?) z góry przepraszam za lenistwo - przeczytałem jedynie 20stron z 200-tu w tym wątku... |
|
|
|
|
|
#2197 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Jest dokładnie jak piszesz,są 2 napędy.Drugi jest schowany pod czarną plastikową osłonką.
|
|
|
|
|
|
#2198 |
|
|
wyłącznik główny - przycisk ciągniesz do siebie
ten czarny plastik w kształcie T podspodem podważyć - ukazuje się napęd map |
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Silnik: 2.0 TDCI
|
lepiej przeczytaj całość, ja przeczytałem do 170 dopiero a już jestem kilka stówek w plecy na niepotrzebne gadżety Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak, są 2 sloty na płyty, górny ten widoczny jest tylko do muzyczki ja czarny plastik naciskam od góry w dół paznokciem, nie podważam od dołu |
|
|
|
|
|
#2200 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Michał
Silnik: 2.0 TDCi
|
Dzięks!
http://img585.imageshack.us/img585/4...0115133634.jpg Wszystko jasne... Miałem problem ponieważ nie czytał mi mapki z płyty - płyt była mocno zabrudzona! Teraz już jest ok i zaczynam update!!! |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blaupunkt , kuga , mondeo mk4 , navigacja , nawigacja , radio |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|