![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
| Zobacz wyniki ankiety: Jaką tapicerkę posiadacie w swoich Focusach mk2 | |||
| Materiał |
|
10 | 58.82% |
| Welur |
|
5 | 29.41% |
| Pół skóra |
|
2 | 11.76% |
| Skóra |
|
0 | 0% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Kacper
Model: Focus
Silnik: 1.6 Diesel
Rocznik: 2007
|
Witajcie,
nie znalazłem tematu który mi odpowiada, więc postanowiłem napisać nowy. Chodzi mi o dwie rzeczy: 1)Czy fotele od Focusa po Lifcie (po 2008r) pasują do tego przed liftem ? Głównie chodzi mi o wersje przejściową (koniec 2007r) 2)Znalazłem Fotele pół skórę w okazyjnej cenie, lecz bez podgrzewania, u mnie są materiałowe z podgrzewaniem. Chodzi mi o to czy te podgrzewanie można jakoś przerzucić ? Z tych moich do ew. tych ze skóry. Dziękuje z góry za pomoc, ew. możecie mi dać jakieś porady dotyczące tapicerki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez KacVegasPer ; 05-03-2015 o 22:16 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
W ankiecie brakuje opcji "mareriał+welur", a takie właśnie mam.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Bump:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 06-03-2015 o 09:09 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
Chciałbym zauważyć że nie mogę powiedzieć Skóra gdyż w focusach nigdy takiej nie było-była za to kiepska cerata ja udająca,Przekładać możesz do woli wszystko pasuje ja tak mam
Ostatnio edytowane przez Matych ; 05-03-2015 o 22:22 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 16-08-2014
Model: FF MKII
Silnik: 1,6
|
1) Dzisiaj właśnie zrobiłem takiego moda w swoim. Wrzuciłem z polifta 5d stołki titanium do kombi przed liftem. Zero problemów.
2) Podgrzewanie przerzucisz ale z rozbieraniem foteli czeka cie troche roboty. w tym temacie masz opisane jak rozebrać tapicerkę. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
Cztery elektryczne szyby to inna bajka, trzeba dokładać moduły drzwiowe piszukaj szukajką jest temat o tym
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|