![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#251 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Wlasnie czatowalem sobie z Ford.de i dowiedzialem sie, ze nie musze miec pelnej ksiazki serwisowej, ale bez niej ASO moze odmowic naprawy. Po ludzku moga, ale nie musza..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety na pytanie czy taka "reklama" na flagowym aucie jest zaszczytna nie uzyskalem odpowiedzi. |
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#253 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-10-2013
Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2008
|
Nie wiem skąd oni te znaczki wygrzebali... Wymieniłem znaczek w serwisie niecały rok temu, a teraz dolna część jest już skorodowana (wyłazi utlenione aluminium). Tandeta, że aż boli. Mam nadzieję, że inni mieli więcej szczęścia.
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Może na inną markę wymienić, ana przykład KIA. Bo nie wiedziałem zepsutych, tak jak naszych...
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
![]() Imię: Tomek
Model: Peugeot 508 sw
Silnik: 2,0 HDi
Rocznik: 2013
|
Ja czułem szajs nosem i jak mi wymienili na nowe, to od razu zakleiłem takim jak mam w avatarze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#256 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Aktualnie nie mam emblematu z tyłu, ale jak przykleję nowy, to od razu zamalowany/zaklejony. I wolałbym żeby tam nie widniało "ford", bo wszystko, co u tej marki związane jest z nadwoziem, to kojarzy mi się właśnie z szajsem takim jak te emblematy.
|
|
|
|
|
|
#257 |
|
![]() Imię: Jarek
Model: Mondeo Titanium X
Silnik: 2.0 TDCI PowerShift
Rocznik: 2011
|
Witam, czy ktoś wie czy darmowa akcja jest nadal wstrzymana?(ktoś pisał o wstrzymaniu akcji 11.2014r)
jakie są warunki wymiany? serwis ocenia stan znaczka, czy każdy zgłoszony jest wymieniany? ps. jaki jest koszt zakupu znaczka? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#258 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 1.8 TDCI 125KM
Rocznik: 2008
|
Serwis ocenia stan, mojego z odpryskami po kamykach nie chcieli wymienić.
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
![]() Imię: Jarek
Model: Mondeo Titanium X
Silnik: 2.0 TDCI PowerShift
Rocznik: 2011
|
hmm a sa jakies kryteria oceny?czyxjesli jest zasniedzialy i odbarwiony podlega wymianie?
wg mnie firma dbajaca o wizerunek powinna wymieniac kazdy uszkodzony zgloszony znaczek na nowy, to chyba ich wizytowka... |
|
|
|
|
|
#260 |
|
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
Uwaga nowy news z mojej dzisiejszej wizyty w ASO - akcja wróciła. Muszę więc skorzystsć w moim nowy parowodzie ze zmiany emblematu.
|
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|