Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 12-04-2015, 20:09   #531
jarojaw
ford::advanced

Imię: Jarek
Model: Mondeo MK IV Sedan , EcoSport-Titanium
Silnik: 1,6 PB ;-( , 1.0EB 125KM
Rocznik: 2014 , 2018
Domyślnie Odp: Re: Odp: Re: Listwy chrom przy szybach

Cytat:
Napisał Kamo04 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No coś Ty? Ja właśnie zmierzyłem suwmiarką kawałek co mi został i maksymalnie z taśmą ma 3,20mm. Wyobrażam sobie że skoro masz 6mm to się nie da założyć... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na pewno kupiłeś u tego samego gościa co ja? Link podałem dobry - sprawdziłem.
Albo się pomylili, albo mieli nową partię towaru i były inne listwy.
Tak, kupiłem na all....o z Twojego linku. Minimalnie mają 5,5mm z taśmą. Jak popatrzysz z góry to wystaje plastik ok.1-1,5mm czyli chrom nie obejmuje dookoła tego plastiku. DZwoniłem, miał się ktoś do mnie odezwać z działu reklamacji ale jak to bywa cisza. Koszt może nie duży bo z przesyłką 43 zł ale pozostaje niesmak z obsługi. Być może ktoś pomylił taśmy albo jak piszesz to zupełnie inna dostawa zupełnie innej taśmy.

Stary 13-04-2015, 18:22   #532
Kamo04
ford::beginner

Imię: Kamil
Model: Mondeo MK IV
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2008
Domyślnie Re: Listwy chrom przy szybach

No to mi się udało wychodzi na to, a Tobie Jarku jakąś lipe wcisnęli. Walcz, może coś się uda. Tu nie chodzi może o pieniądze ale o sam fakt, że jeden może kupić towar OK, a drugi wyrzuca pieniądze w błoto.
Kamo04 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-04-2015, 19:07   #533
jarojaw

Domyślnie

No wiec tak. Dzisiaj firma zadzwoniła i potwierdziła, że otrzymali 2 rodzaje tych listew i akurat do mnie trafiły te grubsze. Za niedogodność i pomyłkę wyślą mi te poprawne i nie musze odsyłać tych grubych.
Prawo za uczciwość i podejście do klienta. A dla mnie lepiej bo nie musze się fatygować na pocztę.
Zresztą z tych grubych nic się nie da zrobić. Nie pasują do niczego.
Stary 13-04-2015, 21:57   #534
Kamo04

Domyślnie Re: Listwy chrom przy szybach

Cytat:
Napisał jarojaw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zresztą z tych grubych nic się nie da zrobić. Nie pasują do niczego.
Oj tam nie da. Dla chcącego nic trudnego, może gdzieś znajdzesz na nie miejsce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mozna z nich np zrobić sobie listwę ochronną na drzwi... No wiesz, tak na środek przykleić po całej długości co by ci inni drzwiami twoich nie obijali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. albo przez dach ze dwa pasy puścić, będzie prawie jak Ford Mustang Shelby GT Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Żartuję oczywiście. Ale dobrze się firma zachowała jak tak. Czekamy na fotogalerię po robocie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 14-04-2015, 08:17   #535
jarojaw

Domyślnie Odp: Re: Listwy chrom przy szybach

Cytat:
Napisał Kamo04 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oj tam nie da. Dla chcącego nic trudnego, może gdzieś znajdzesz na nie miejsce Mozna z nich np zrobić sobie listwę ochronną na drzwi... No wiesz, tak na środek przykleić po całej długości co by ci inni drzwiami twoich nie obijali albo przez dach ze dwa pasy puścić, będzie prawie jak Ford Mustang Shelby GT
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Czekamy na fotogalerię po robocie
Muszę to zlecić fachowcom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo próbowałem na innych listwach i nie wychodzi mi to tak ładnie jak Tobie. Wolę zapłacić i mieć widok jakoby to były oryginalne.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 14-04-2015, 19:25   #536
Kamo04

Domyślnie Re: Odp: Re: Listwy chrom przy szybach

Cytat:
Napisał jarojaw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Muszę to zlecić fachowcom bo próbowałem na innych listwach i nie wychodzi mi to tak ładnie jak Tobie. Wolę zapłacić i mieć widok jakoby to były oryginalne.
To wpadaj do mnie z czteropakiem i to będą jedyne koszty oprócz paliwa na dojazd jakie poniesiesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co to jest dla mundzia 400km w jedną stronę :-D

Ostatnio edytowane przez Kamo04 ; 14-04-2015 o 19:28
Stary 14-04-2015, 20:22   #537
jarojaw

Domyślnie

400 km to żaden problem. Problemem jest czas,którego wiecznie brak. Ale dzięki za chęć pomocy.
Stary 03-07-2015, 21:41   #538
Darkman19
ford::amateur

Imię: Darek
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0 tdci
Domyślnie Odp: Listwy chrom przy szybach

Mam pytanko czy jest ktos chetny na nastepna akcje z zamowieniem grupowym z chromowane.pl w celu uzyskania rabatu? Mnie osobiescie interesuja chromy na okna, zderzak oraz progi drzwiowe.
Darkman19 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-07-2015, 21:47   #539
artur1970
ford::expert

Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019

Napisz lub zadzwoń - powołaj się na FCP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. otrzymasz rabat
artur1970 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-07-2015, 23:47   #540
Darkman19
ford::amateur

Imię: Darek
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0 tdci

Dzieki za informacje
Darkman19 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz