![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marian
Model: Focke-Wulf
Silnik: 1.6EB 207KM/333Nm
Rocznik: 2011
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
- a mi walnął taki koleś w zderzak Toyoty Avensis - ja miałem pęknięty zderzak a jego auto pojechało do domu na lawecie. Ciekawe, prawda?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus Kombi MK1
Silnik: 1.6 ZEtec SE
Rocznik: 2004
|
na pewno to nie było bmw 20 letnie, bo by ci tą avensiskę zmiotło
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 19-02-2015
Model: Focus III Kombi
Silnik: 1.6 TDCi
Rocznik: 2014
|
Byłem świadkiem jak gość oparł się o tylne drzwi w Q7, niestety tam blacha nie wróciła już na swoje miejsce i to nie było delikatne wgniecenie ale gdzieś na 5 cm głębokości i po prawie całej szerokości drzwi. Takie wydmuszki teraz produkują i nic na to nie poradzimy.
Ale czy grubość blach ma aż takie znaczenie jeśli auto ma inne wzmocnienia wewnętrzne konstukcji. Nie przejmowałbym się tym zbytnio. Bardziej istotne jest jak dobrze będzie zabezpieczona przed rudą. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
no tak, tylko przy małej stłuczce strefy zgniotu powodują, że zamiast otarć masz pół auta rozwalone - czytaj, kup nowe
3 laptopy w wieku 3-4 lata mi ostatnio padły. dwa, które mają 8 lat chodzą do dziś tandeta, szajs i plastik kiedy się ludzie ockną, może jak eurokołchoz padnie coś się ruszy |
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() Zarejestrowany: 12-02-2013
Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
|
To ile masz tych laptopów ? 5 ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Skończ klikać, a zacznij w końcu jeździć tym swoim dziesięcioletnim pomnikiem solidnej motoryzacji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
laptopów w domu mam z 7. 4 czy 5 są szrotami.
komórek mam z 15 - co 2 lata szrot. kartony już na strychu stoją do utylizacji. |
|
|
|
|
|
#17 | |||
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli przodem uderzasz w tył auta, to zawsze bardziej rozwalony będzie tył. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Fulara emituje pole elektromagnetyczne, które załatwia każdą nowoczesną elektronikę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 19-08-2015 o 11:44 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
jak nosisz komórki w reklamówce i futerale to 2 lata wytrzymią. mi po roku zaczyna coś odpadać, ekran nie nadaje się do oglądania. badziew totalny.
komórkę nokie 6310i mam do dziś i mogę go rzucać z mostu - dalej będzie służył. już tak tych pseudo producentów nie broń bo wiesz o co chodzi i tyle. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
|
Nie przesadzajmy, przy takim podejściu jak Fulary to co 2 lata musiałbym zanosić laptopa, komp stacjonarny, TV, komórkę itp. do serwisu lub wywalać, a jak do tej pory to byłem tam raz - wymienić zasilacz w ośmioletnim kompie, który nadal działa znakomicie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Komórek od 2000r. miałem multum i wszystkie działały/działają jak nowe i nie chcą się zepsuć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. TV LED 5-cio letni ma obraz jak w dniu zakupu, co było nie do pomyślenia po takim okresie w przypadku kineskopowego, no ale to wyjątek bo wszystko co nowe to badziew, a kiedyś to nic się nie psuło i wieczne było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Cytat:
Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 19-08-2015 o 11:41 |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|