![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#201 |
|
|
Focusy spotykają się 27.09 (niedziela) o 17.00 w Bielsku na parkingu Tesco na Warszawskiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chętnych w imieniu FKP zapraszam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#202 |
|
M.O.D.
![]() Zarejestrowany: 29-06-2009
Model: Mondeo, Kuga
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2010, 2018
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ktos z Żywca ??? niesamowite Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Mariusz
Model: MONDEO MK4
Rocznik: 2009
|
ja jestem ze Skoczowa i chciał bym powiedzieć jedno nie ma takiego regionu w Polsce jak Podbeskidzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysztof
Model: Fiestka, Mondek, Insignia
Silnik: 1.6 TDCi, 2.0 TDCi, 2.0 CDTi
Rocznik: 2005, 2008, 2013
|
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Mariusz
Model: MONDEO MK4
Rocznik: 2009
|
Teraz to podbeskidzie to po prostu Śląsk Cieszyński i to jest prawidłowe określenie.
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
M.O.D.
![]() Zarejestrowany: 29-06-2009
Model: Mondeo, Kuga
Rocznik: 2010, 2018
|
No sorry, ale Beskidu Żywieckiego nie nazwiesz Śląskiem Cieszyńskim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nazwa nieformalna a wszyscy wiedzą o co chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#207 |
|
|
niech będzie...Ślask Żywiecki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#208 |
|
|
A ja myślałam że Wy tu się samochodami/spotami zajmujecie a nie geografią.... heh... A skoro wolicie się czepiać szczegółów to przepraszam za propozycje...
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#209 |
|
ford::professional
![]() Imię: Kuba
Model: Kuga
Silnik: 1.5
Rocznik: 2020
|
Podbeskidzie to taki sam Śląsk jak i Częstochowa...
W życiu nikt nie powie że jest Ślązakiem... |
|
|
|
|
|
#210 |
|
|
Ale mamy problem ;-)
Proponuję spotkać sie i...podyskutować przy piwie, winie czy innym.... np grzańcu - skoro Zima idzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To mowię Wam ja - Ślązak mieszkajacy obecnie w Zaglebiu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| bielsko , cieszyn , podbeskidzie , spoty , szczyrk , ustroń , żywiec |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|