Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 14-10-2015, 21:09   #11
Juzek
ford::expert

Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4 Kombi Tit S, Fiesta Mk7
Silnik: 2.5T, 1.4
Rocznik: 2009, 2009
Domyślnie

A myślałem, że tylko na Norwegię i Szwecję :-)

Tapnięte z Szajsunga MkIV

Stary 14-10-2015, 21:12   #12
slawek-kali

Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
Domyślnie Odp: Mondeo mk3 1.8 benzyna 2003 z pakietem ST - co myślicie?

@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] dla ciebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kraje skandynawskie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
slawek-kali jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 14-10-2015, 21:37   #13
kael82
ford::advanced

Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi (163KM)
Rocznik: 2010

Cytat:
Napisał Juzek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spryskiwacze lamp i halogeny
Tutaj wszystko ok. Nawet VIN krzyczy, że
Cytat:
Z wycier./sprysk. reflektorów
.
Wojtek masz rację, że taki wypucowany oko cieszy i jednocześnie chce tym odwrócić uwagę od innych, niewidocznych rzeczy. Środek na zdjęciach całkiem przyzwoity i po nim raczej nie sposób określić - nawet mniej więcej - ile auto może mieć realnie przejechane. Przyjmując jednak hipotezę, że przez pierwsze 4 lata Mondek zrobił 130000km to należy przypuszczać, że realnie może mieć coś koło 300000km i wcale nie musi być tego widać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

No nic... Nie ma co gdybać. Jechać tylko na wycieczkę do Gdańska mi się nie uśmiecha. Jutro jeszcze zadzwonię z kilkoma pytaniami do sprzedawcy. Może się wysypie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

A tak nawiasem... Jakbyście wiedzieli coś o sprzedaży jakiegoś pewnego wozu o ładnej prezencji pokroju Mondeo (ładnym Focusem też nie pogardzę) to podrzućcie link albo dajcie namiary. Zaraz jeszcze przejrzę forumowy dział Sprzedam. A nóż... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Dzięki Panowie.
kael82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 14-10-2015, 22:04   #14
slawek-kali

Napisz do Czeslawa to jego rejony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 14-10-2015, 22:29   #15
kael82

Faktycznie - o tym nie pomyślałem. Jednak "co dwie głowy to nie jedna" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dzięki za podpowiedź.
Stary 15-10-2015, 09:01   #16
Juzek

Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4 Kombi Tit S, Fiesta Mk7
Silnik: 2.5T, 1.4
Rocznik: 2009, 2009
Domyślnie

Cytat:
Napisał slawek-kali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] dla ciebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kraje skandynawskie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wooooow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzięki. Żyłem w nieświadomości tyle czasu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tapnięte z Szajsunga MkIV
Stary 17-10-2015, 01:43   #17
kael82

Wracając jeszcze na chwilę do samochodu...

Cena auta spadła w ciągu 3 dni o 2000zł z 13900 na 11900 - i dalej jest do wzięcia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

No ciekawe kto się skusi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja szukam dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Ostatnio edytowane przez kael82 ; 17-10-2015 o 01:47
Stary 17-10-2015, 16:22   #18
kael82

Pójdą dwa posty pod rząd, ale już trudno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

A co powiecie na Focusa w dość przyzwoitej wersji:

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

VIN: WF0WXXGCDW6U04090

Coś Wam się rzuca w oczy? Jeszcze nie dzwoniłem do sprzedawcy, ale jest VIN podany, więc zawsze coś. Po rozkodowaniu raczej wszystko się zgadza. Ja co prawda mogę go tylko wrzucić w Etisa, ale na forum mamy niezłych detektywów, którzy takich jak ja biorą na czczo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Będę wdzięczny za Wasze spostrzeżenia i uwagi.
Stary 17-10-2015, 16:27   #19
slawek-kali

Jak dla mnie to musza miec dobre kontakty w DE albo kupili w "pakiecie"
Inaczej tej ceny nie potrafie wytlumaczyc, jesli ogloszenie jest zgodne z prawda.
Stary 17-10-2015, 18:34   #20
kael82

No to już po rozmowie ze sprzedawcą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Malowane raty tylnych błotników na łączeniu ze zderzakiem - czyli rzekłbym standardowa przypadłość Focusów, bo po lekturze forum sporo osób też o tym pisało.

Najciekawsze jest to, że absolutnie nie wyraża zgody na podłączenie komputera diagnostycznego. Mam w rodzinie mechanika z odpowiednim sprzętem, który akurat jutro ze mną mógłby to auto szczegółowo obadać. Ale gościu się tak zirytował, że czułem jak przez głośniki moim telefonie wylatuje piana z jego ust Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mało tego - jak zacząłem o korekcie licznika, że jeśli po zakupie coś wyjdzie to zwracam mu auto, a on oddaje kasę to myślałem, że mnie zaraz złapie za gardło. Żadnego zwrotu, to nie jest sklep z rzeczami z gwarancją i on żadnych zwrotów nie przyjmuje. Taki kupił, nic nie robił i przebieg wpisuje na fakturę. Cyrk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Akurat prokurator się nie będzie pytał czy chce, czy nie chce oddać pieniędzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Zastanawiam się tylko, czy odbierze ode mnie telefon po raz trzeci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

No i co myślicie? Jechać i oglądać?

Ostatnio edytowane przez kael82 ; 17-10-2015 o 18:38
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania