![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Greg
Model: Ford KA
Silnik: 1399
Rocznik: 1999
|
Witam,
przepaliła mi się żarówka tylna pozycyjna w mojej kaczuszce. Kupiłem P21/5W, próbowałem wymienić, ale poległem. Natrafiłem w bagażniku na jakiś mechanizm i nie do końca wiem, jak się dobrać do tej żarówki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może ktoś mi pomóc? Wracam wieczorami z pracy i tylko patrzeć, jak dostanę mandat za brak świateł z tyłu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: x
Model: x
Silnik: x
Rocznik: x
|
Nie masz żarówki P21/5W tylko kulistą 5W.
Wyjęcie jest dość proste, nie potrzeba narzędzi, ale trudno wytłumaczyć jak to zrobić. Odginasz lekko to szare na środku i wyciągasz tą płytkę co sie niej trzymają kable od reszty lampy. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez lukaszek_socho ; 29-10-2015 o 17:04 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Greg
Model: Ford KA
Silnik: 1399
Rocznik: 1999
|
Dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To, że nie mam P21/5W to okazało się, jak próbowałem wymienić. Niestety - był wieczór, więc jazda bez tylnych świateł nie była bezpieczna. Zajechałem do najbliższej stacji benzynowej, kupiłem jakie trzeba. Wymienić udało mi się w kilka chwil, jak tylko zajarzyłem, jak się ściąga płytkę |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|