Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Focus

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 18-11-2015, 20:33   #201
leszeg
ford::average

Model: Focus Titanium Candy Red :)
Silnik: 1,5 EcoBoost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: 1.5EB metaliczny lub dzwoniący dźwięk silnika

I tak mam najnowsze i najmocniejsze autko na dzielni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

leszeg jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-11-2015, 20:34   #202
azitoshi

Imię: Michał
Model: Focus MK3
Silnik: 1.5 EcoBoost

W ramach gwarancji dokładnie tak.
leszeg, heh u mnie niestety sąsiad obok miejsce postojowe dostał firmowego mondeo 1.5 180 kM także ma lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
azitoshi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-11-2015, 20:37   #203
TheVoytekBear

Cytat:
Napisał leszeg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I tak mam najnowsze i najmocniejsze autko na dzielni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ehhh ja pamiętam jak przyjeżdżałem do swojej miejscowości Grande Punto (wtedy na rynku od jakichś 2 lat dopiero). Co wracałem do auta to ktoś przy nim stał i się na nie gapił (jeden starszy pan jak zobaczył moje GP, to po 2 miesiącach sam sobie sprowadził z Niemiec). A pod maską tylko 77 koni było.
Jak to się wymagania zmieniają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-11-2015, 21:49   #204
poik

Imię: Aleksander
Model: MK3 FL
Silnik: 1.5 ecoboost

Cytat:
Napisał azitoshi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W ramach gwarancji dokładnie tak.
leszeg, heh u mnie niestety sąsiad obok miejsce postojowe dostał firmowego mondeo 1.5 180 kM także ma lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hmm sprawdziłem ford etis i faktycznie jest kilka aktualizacji.

Nas interesuje chyba:
Moduł sterowania zespołem napędowym (PCM)
20150717-G1741691-1 czyli kilka miechów po zakupie mojego brzęczka wyszła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Możesz sprawdzić czy u Ciebie dla modułu PCM jest właśnie aktualizacja 20150717-G1741691-1? Bo może się okazać, że dostałeś jakąś inną spod lady Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Sprawdza się na [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
poik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-11-2015, 06:59   #205
Janisek

Imię: Janusz
Model: Mondeo FL Kombi
Silnik: 1.5 165 KM
Rocznik: 2019

się naprawdę nie znam i z góry sory jeśli to głupie pytanie: sami możemy sobie ściągnąć i zaaplikować foczce tę aktualizację czy to tylko serwis...?

Ostatnio edytowane przez Janisek ; 19-11-2015 o 07:04
Janisek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-11-2015, 09:20   #206
azitoshi

poik tak aktualizowany był moduł PCM, ale na tym etis to się nie znam nie wiem o co chodzi jak klikam na moduł sterowania to po prawej stronie takie coś mi się wyświetla tylko : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Janisek za dobrze by było wydaje mi się że to tylko w serwisie, pewnie są jacyś spece co by to zrobili ale pewnie już po gwarancji. Ja jedynie sam się skusiłem na aktualizację SYNC przez USB i zadziałało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez azitoshi ; 19-11-2015 o 09:25
Stary 19-11-2015, 15:27   #207
azitoshi

Żeby nie było spekulacji moc jest ta sama dziś robiliśmy porównanie brzęczenia nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Stary 19-11-2015, 15:55   #208
leszeg

Cytat:
Napisał azitoshi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja jedynie sam się skusiłem na aktualizację SYNC przez USB i zadziałało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A to jest jakaś akualizacja ? może navi się odpala? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 19-11-2015, 16:34   #209
azitoshi

No są aktualizacje ale hehe navi nie odpali to nie takie proste Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Można sobie aktualizacje samemu zrobić rejestrując się na australijskiej stronie forda bo tylko tam europejski vin jest rozpoznawany i udostępniają aktualizacje za darmo.
Stary 19-11-2015, 16:38   #210
leszeg

no i jakie to proste Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kupujesz auto w Polsce , a aktualizacje mozesz zrobic w Australii Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Brawo Fordzie PolskaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania