![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#641 | |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: S-max
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Teraz czas na kolejnego moda, czyli wyeliminowanie szarych obwódek - jeszcze nie wiem jak to zrobię, ale tym razem pójdę w "czerwone" lampy. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez el_guapo ; 10-12-2015 o 15:21 |
|
|
|
|
|
|
#642 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 11-12-2007
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Wygląda zacnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Folie docinałeś na łączeniu białego i czerwonego koloru? Szary pasek na górze też oklejony?
|
|
|
|
|
|
#643 |
|
![]() Imię: Mariusz
Silnik: 2.0tdci
|
Dokładnie,tak jak zaproponowałem na przykładzie widocznej bitmapy,jeszcze czerwone obwódki,z tym że zespoliłbym je z całym czerwonym dolnym polem lampy.Oraz spróbował dać ciemniejszy odcień folii czarnej,ale sądzę,że owy odcień będzie dobry,po obramowaniu na czerwono.
|
|
|
|
|
|
#644 | ||
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: S-max
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Szare paski nie są oklejone, ale tak jak wspomiałem, teraz idę w całe czerwone lampy, to i paskom się dostanie. Pod czerwoną folią zapewne szare paski "ściemnieją" i nie będą tak razić. Cytat:
Za to kierunkowskazy widoczne są rewelacyjnie. P.S. Mój skrupulatny* diagnosta nie przyczepił się. * skrupulatny, bo raz chciał mnie cofnąć na przeglądzie za jakiś stary wyciek oleju, który ciągle było widać na osłonie silnika. |
||
|
|
|
|
|
#645 |
|
|
W takim razie szukamy foli :-) Ja jeszcze mam taki pomysł zeby lekko zaciemnić kierunki w lusterkach.
|
|
|
|
|
|
#646 |
|
![]() Imię: Mariusz
Silnik: 2.0tdci
|
A ja bym nie przyciemniał kierunków w lusterkach,przecież pozytywnie ich istnienie wypływa na na bogatszy i lepszy wygląd autaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Więc po co je "maskować"
|
|
|
|
|
|
#647 |
|
|
Nie chce żeby zniknęły, ale chcę osiągnąć "czarną bryłę", chcialbym aby byly mniej widoczne. Zastanawiam sie jeszcze nad halogenami z przodu, tylko mam obawy o dowód rej. :-)
|
|
|
|
|
|
#648 |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX ST / Focus Active, wnętrze Vignale
Silnik: 2.0 TwinTurbo/1.5 EB
Rocznik: 2020/2020
|
Białe kierunki.... Dziękuję projektantom, za każdym razem jak zachaczę nimi w wąskiej bramie...
Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
S-MAX: AmbientLEDx25 /CANbox /Heated 2nd row /2nd USB HUB /DSP B&O / FullDigital FOCUS: AmbientLEDx15 /TSR /DAS /AHB /BLIS /CTA /iACC /PCA /NAVI /Alarm /FrontCAM /CANbox /Towbar /WACM /2nd USB HUB /Electric seats x2 /right door lock switch /storage seat x2
|
|
|
|
|
|
#649 | |
|
![]() Imię: Artur
Model: S-max Titanium 7 os
Silnik: 2,0 TDCI 143
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#650 |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX ST / Focus Active, wnętrze Vignale
Silnik: 2.0 TwinTurbo/1.5 EB
Rocznik: 2020/2020
|
Teraz jest węższa bo ocieplona...
el_guapo, masz jakies namiary na folię jaką kładłeś? Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
S-MAX: AmbientLEDx25 /CANbox /Heated 2nd row /2nd USB HUB /DSP B&O / FullDigital FOCUS: AmbientLEDx15 /TSR /DAS /AHB /BLIS /CTA /iACC /PCA /NAVI /Alarm /FrontCAM /CANbox /Towbar /WACM /2nd USB HUB /Electric seats x2 /right door lock switch /storage seat x2
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|