Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 19-12-2015, 22:36   #21
jachut
ford::amateur

Imię: Janusz
Model: Fiesta,Galaxy MKIII
Silnik: 1 ecoboost, 2.0tdci
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Galaxy mk3 do 30 tysia

hmm nie brałem go nawet pod uwagę, więcej już rozważałem o Espace aleGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w przypadku Espace faktycznie jest dramat , nieodpalanie we mglę i inne durne sytuacje tam faktycznie się zdarzają, a grand scenik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nieee jakoś nie wchodzi w rachubę . Jak robiłem prawko to kupiłem sobie bx-a wiec mam sentyment do cytryn a żonka do fordów i w tych markach szukam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wrażeńGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

jachut jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-12-2015, 22:44   #22
slawek-kali
ford::expert

Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025

Tu albo samemu albo Czeslaw, ja juz nie bede wchodzil w dyskusje bo i tak nie mam zadnej alternatywy.
Niemcy to jednak nie kraj cudow i okazji.
slawek-kali jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-12-2015, 23:09   #23
jachut

dzieki zatem za pomoc. Niestety liczę się tym że pewnie masz racje z twoja opinią co do ceny i stanu pojazòw. Zobaczymy co sie z tego wykluje.

Bump: kurcze, szkoda że kolega srs nie może wstawić ostatniej adnotacji z przebiegiem, miał bym ciut wieęcej informacji.
Stary 19-12-2015, 23:58   #24
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5

Cytat:
Napisał jachut Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a grand scenik nieee jakoś nie wchodzi w rachubę
a coś więcej ? ja mam takiego w domu, mogę ci o nim opowiedzieć

Bump:
Cytat:
Napisał slawek-kali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tu albo samemu albo Czeslaw,
a co to, Czesław jest od śmieci ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 20-12-2015, 00:10   #25
jachut

trzy dni temu widziałem jak lawetka na a4 leciała z trzema galaxy, blaszki miała OPO.... więc może coś niebawem się pokaże w mojej okolicy okolicy
Stary 20-12-2015, 06:33   #26
Marek

Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995

Cytat:
Napisał jachut Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
do Smaxów jestem zrażony, znajomi kupowali i każdy miał straszne problemu z nimi.
Jak kupowali same igły od handlarzy w cenie najtańsza na alledrogo to się nie dziwię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Siostra ma S-maxa od 2007 i nic się z nim nie dzieje prócz zwykłej eksploatacji.

Cytat:
galaxy raczej są piknikowymi rodzinnymi pojazdami i sądzę ze nie mają aż takich przebiegów,
Kolejny mit jak to Niemiec pod kołdrą trzymał i tylko w niedziele na pobliską łąkę dzieciaczki zabierał na piknik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zejdź na ziemię...
Stary 20-12-2015, 06:39   #27
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5

na szczęście rynek z krajowymi autami robi się coraz lepszy, jest tych więcej do kupienia niż kiedyś, coraz częściej mają wyposażenie wyższe od podstawowego, drogi też ich standard, jakość rośnie, więc nie jest tak źle. Jednak zawsze trzeba mieć właściwy budżet na dobre auto, to się nie zmienia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 20-12-2015, 09:40   #28
slawek-kali

Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025

Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a co to, Czesław jest od śmieci ?
Nie chodzilo o takie cos przeciez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po prostu trzeba cos wyszukac w PL z tych wspanialych komisow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
slawek-kali jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 20-12-2015, 12:03   #29
Paczu
ford::beginner

Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009

Albo poszukać wśród polskich aut poleasingowych - tak jak mi sie udało znaleźć.

Pozdrawiam
Przemek
Paczu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 20-12-2015, 13:19   #30
jachut

widziałem dziś ten pojazd z mojego pierwszego linku i nie wyglądana rozbity- sprawdził to mechanik który ze mną pojechał i sam składa pojazdy. Niestety parktronic się nie uruchamia- miga lampka i tyle w temacie a poza tym muł straszny nawet na jedynce po dodaniu gazu nie za bardzo chce mu się zebrać do przyśpieszenia
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania