![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#681 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 24-08-2015
Model: mondeo
Silnik: 2.2 tdci
Rocznik: 2004
|
Cytat:
nie jada przepisowo a... zbyt wolno - to znaczy nie jada ile dopuszczają znaki tylko wolniej? A może jadą przepisowo 50 w zabudowanym? No i ? Bo za wszystko inne to niestety policja karze, czy wolno czy szybko. Nie ma "ja tu szybciutko" czy "ja tu powolutku". Powolni kierowcy są niebezpieczni ... no prawie jak drzewa przy drodze. Ja lubie jezdzic w niedziele i swieta - maly ruch, prawie nie ma tirow, duzo wolnych pojazdow ktore sie swietnie wyprzedza |
|
|
|
|
|
|
#682 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 24-01-2007
Model: kreatif...
Silnik: zwei zwei liter, BBK + koło dojazdowe 1.2
Rocznik: 2008, 2011, 2018
|
Cytat:
Loża Szyderców#16 TW is back! Jot24 nadaje http://loza.nazwa.pl/images/smiles/dog.gif |
|
|
|
|
|
|
#683 | ||
|
ford::expert
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
Cytat:
A twojej wypowiedzi @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ni chu chu nie rozumiem. Cytat:
Wielu jest takich którzy jadą 40 na 50 lub 70 na 90 tce. PrzedWczoraj jechałem za gościem RBR który jechał 30 na 50 tce !! Sory !! tam było 90 ! Przyklejony do kierownicy i do przedniej szyby jak na przyssawce. I nie wyprzedzisz bo serpentyny lub TIRy lub inne auta. Więc powtarzam , że ludzie którzy nie potrafią jeździć nie powinni jeździć. Moja żona jest w 9 miesiącu i jadąc przez dziurawe drogi muszę zwalniać ,bo muszę i zaraz za mną robi się korek. W najbliższym możliwym miejscu zjadę na pare sekund i przepuszczę tych z tyłu bo wiem , że ślimak na drodze jest denerwujący. Nikt na drodze nie jest panem i władcą i nie jest jedyny. Nie denerwują cie tacy ? Jeśli nie to fajnie. A mnie wkur ..... i dobrze się z tym czuje jak takich wyprzedzam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niczego dziwnego nie napisałem aby zaraz wyśmiewać w sumie nie wiem co Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 26-12-2015 o 10:07 |
||
|
|
|
|
|
#684 | |
|
|
Cytat:
W miejscu niedozwolonym się nie wyprzedza. Jeżeli w takim miejscu się wyprzedza to trzeba mieć świadomość ewentualnych następstw, a nie szukać winnych wokół siebie. Może WSK mnie oświeci i wskaże jakiś nakaz jazdy z minimalną prędkością, którą sobie WSK wymyślił? (poza autostradami i odcinkami wyznaczonymi znakami pionowymi C-14 i C-15)
Loża Szyderców#16 TW is back! Jot24 nadaje http://loza.nazwa.pl/images/smiles/dog.gif |
|
|
|
|
|
|
#685 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Henryk
Model: inny
Silnik: 3,6
Rocznik: 61
|
Zaś robicie nowy offtop. Andrzej się wkurzy i przeniesie wos w zaświaty, tam zaś bydziecie se mogli dać po pysku, albo wymienić się uprzejmościami (jak kto woli). Jo sam do tych grzecznych szoferów nie należa, ale tyż mi nerwami narywo, jak widza takigo ślimoka, co nie dość że wlecze się jakby mioł pyndale, a nie silnik pod maską, to jeszcze jedzie 1,5 m od krawężnika, żebyś go czasym nie wyprzedził.
|
|
|
#686 | ||
|
![]() Zarejestrowany: 24-08-2015
Model: mondeo
Silnik: 2.2 tdci
Rocznik: 2004
|
Cytat:
Cytat:
ale nie uwazam, ze taki slimak jest bardziej niebezpieczny i nalezy mu zabrac prawko. bedzie bardziej niebezpieczny jak juz sie nauczy i kupi TDCI Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
||
|
|
|
|
|
#687 | |||
|
ford::expert
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
Hak ładnie to ująłeś , ale jak ja o tym od kilku postów piszę to spotykam się z krytyką. Ciekawe od kogo?? Czyżby O wilk umowa??
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo dla egzaminatorów ważniejsze jest 50 w zabudowanym niż jazda pewna i dynamiczna. Pojedziesz 51 i oblałeś. Ale jak 10 minut nie wyjedziesz z bocznej to jest ok. Taka jest różnica i wielki ból , że kierowcy którzy nie powinni wyjechać na drogi zdają egzamin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Andrzej sory już nie spamuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 26-12-2015 o 10:44 |
|||
|
|
|
|
|
#688 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Może zamiast zabierać prawo jazdy tym wolniej jeżdżącym powinni wprowadzić obowiązek badań psychologicznych? I tych co się ponadprzeciętnie frustrują m.in. zbyt wolną jazdą zwyczajnie uwalniać od stresu odbierając uprawnienia? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
||
|
|
|
|
|
#689 |
|
Feel The Difference
![]() Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
|
Dobra Panowie, koniec OT
|
|
|
|
|
|
#690 |
|
![]() Imię: Tomek
Model: inny
Silnik: 1.4
Rocznik: 2002
|
Gratulacje dla tego rowerzysty...
Nie powinien czasem w kamizelce odblaskowej jechać? Ostatnio edytowane przez Andrzej ; 03-01-2016 o 11:39 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| droga , dvr , nagrania , rejestrator , trasa |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|