Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|wielkopolska

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 19-08-2015, 12:30   #221
WojciechZG
ford::amateur

Imię: Wojciech
Model: Ford Mondeo
Silnik: był 1.8, jest 2.0 DuraTec
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Wszyscy fordowicze z WlkP łączcie się, kto, skąd czym jeżdzi ??

Siema
Wojciech, Zielona Góra.
Mk3 kombi GHIA 2002. Kupiłem miesiąc temu, silnik 1.8 125. Okazało się, że kocha olej jednak było juz za późno na reanimację.
Teraz jestem szczęśliwym (odpukać) posiadaczem mondeŁo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z silnikiem 2.0. Przekładka poszła gładko, wszystko śmiga jak należy. I 145 KM to już jest fajna moc !

Pozdrawiam

WojciechZG jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 05-10-2015, 14:38   #222
mondziak92

Smile Odp: Wszyscy fordowicze z WlkP łączcie się, kto, skąd czym jeżdzi ??

Witam na imię mam mateusz jestem z poznania dokładniej z grunwaldu miło mi że mogę dołączyć do fanów oraz posiadaczy gablot z tej marki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem mondeo 97 rok 1,8 benzynka w kaście liftback Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

w wolnej chwili wstawie zdjęcie mojego rumakaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

do zobaczenia na zlotach fordowicze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam
mati
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 11-11-2015, 19:20   #223
Mała Wariatka

Witam wszystkich !
Mam na imie Magdalena i jeżdże fordem mondeo mk3 kombi 2001 r, jestem z Poznania. Wczesniej jezdzilam escorcikiem 99r. hatchbak. Niebawem wstawie wiecej zdjęć.

Pozdrawiam Madzia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 16-11-2015, 13:33   #224
NH2501

Dzień dobry,

W piątek 13. listopada dołączyłem do grona posiadaczy Fordów.
Nabyłem Focusa Mk 2 z 2004 roku, 2.0 TDCI, 5 drzwi. Miłość od pierwszego wejrzenia!

Będę raczej konsumentem Forda i Forum, bo mam dwie lewe ręce i wolę samochody oddawać w ręce lepiej się na nich znających.

Focusa wybrałem z uwagi na sylwetkę i bardzo dobre wspomnienia z eksploatacji Forda Focusa Kombi i Forda Fiesty jako tzw. pasożyt kierownika.

Szerokiej drogi,
Hubert aka NH2501
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-11-2015, 22:50   #225
radmos79
ford::beginner

Imię: Radek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009

witam,
jestem radek z poznania,Mondeo MK4 black z 2009 po modach.
wczesniej była vetra b sedan też po modach,,,
pozdrawiam
radmos79 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-12-2015, 14:03   #226
gkeb

Model: Focus Active
Silnik: EB 1.0 125KM
Rocznik: 2019

No to pora na mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Grzegorz z Kórnika, właśnie w tym tygodniu odbieram Fieste EB 1.0 100KM, poprzednio Grande Punto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gkeb jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 25-12-2015, 14:30   #227
gorilla666

Imię: Adam
Model: Galaxy
Silnik: 2.3
Rocznik: 2001

Witam
Adam z P-n czarna galatyka 2.3 z kuchenką
Ostatnie 7 lat spedzone w roznych mondkach
Zostalem wierny marce :-)
gorilla666 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 29-12-2015, 09:55   #228
Lector
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: Galaxy MK3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009

Shimano!
Grzegorz z Poznania, od 2007 do tego sierpnia pomykałem Fordem Focusem MK1 2.0 Ghią w kombi, aktualnie latam Galaktyką MK3 2.0 TDCI w automacie.
Lector jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-01-2016, 19:09   #229
kaczka5324

Imię: Paweł
Model: Focus Mk1
Silnik: 1.8
Rocznik: 1999

Witam!
Z tej strony Paweł z Gniezna
pomykam sobie Focusem Mk1 z 99r, kombi w benzynie, silnik 1.8
Plany na Fokę mam ambitnę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wraz z postępem prac będe dodawał zdjęcia !
Czekam na sugestie co można stosunkowo łatwo i niedużym kosztem usprawnić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kaczka5324 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 26-02-2016, 18:40   #230
davenam

Imię: Dawid
Model: S-max Titanium S ST
Silnik: 2.0 163KM
Rocznik: 2010

Witam.
Dopiero co kupiłem S-maxa choc juz dawno chodził mi po głowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ford S-max lift 2010 , TDCI 2.0 163KM , Titanium S .
Modyfikacje rozpocząłem zaraz po zakupie auta.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dawid z Poznania
davenam jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania