![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#221 | |
|
ford::average
![]() Imię: Grzegorz
Model: FOCUS KOMBI MK2
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2005
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Kamil
Model: ford focus mk4
Silnik: 1,5 ecoblue 120KM
Rocznik: 2020
|
Witam chciałbym się podzielić dobrą informacją od piątku mam zmienione zegary z przed na poliftowe efekt jest niewiarygodny. Pięknie to wygląda polecam każdemu szczególnie jeżeli ktoś nie miał wyświetlacza kompa tak jak ja. Oczywiście wymiany dokonał kolega Mayak bez którego nie było by to możliwe. Szybko, profesjonalnie, cenowo idealnie a przy okazji jeszcze się ciekawych rzeczy dowiedziałem o moim fokusie. MAYAK WIELKIE DZIĘKI!!!
|
|
|
|
|
|
#223 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus mk2
Silnik: 1.6 ti-vct
Rocznik: 2007
|
WItam. Ja też właśnie dwa dni temu wymieniłem zegary na poliftowe. Od razu we wnętrzu raźniej się zrobiło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zresztą moje wnętrze jest po małych modach. Trochę rzeczy wymieniłem, bo te fabryczne to nijak wyglądało. A wracając do zegarów to trochę kosztów jest. Samo zaprogramowanie kosztowało 200 zł. A korekta przebiegiu dodatkowe 200 zł :O
Poliftowe zegary miały 66 tys. a moje 164 tys. Ale dwie stówki mam w kieszeni. Korekte sam sobie zrobiłem z pomocą elmconfiga Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam Bump: Wiecie może jak można uzyskać funkcję "ecomode" do poliftowych zegarów? Bo moje chyba tego nie mają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#224 |
|
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
Trzeba zaktualizować software zegarów do wersji 508 i aktywować
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
|
|
|
|
|
#225 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
|
Cytat:
|
|
|
|
#226 |
|
![]() Imię: Gacek
Model: foka
Silnik: bezyna
Rocznik: po 2000
|
Hej, gdzie kupiliście liczniki i za ile?
|
|
|
|
|
|
#227 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
|
#228 |
|
![]() Imię: Bartek
Model: focus
Silnik: 1,6 TDCi
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Jak się zapatrujesz na naprawę zegarów przez firmę bbr-reman. W Krakowie mają oddział i reklamują się na allegro. Gra warta świeczki czy tylko wymiana wchodzi w grę? Dla mnie te po liftingu są brzydkie, więc wolałbym te co mam(nawet jeśli cena jest porównywalna z wymianą na te po lifcie) |
|
|
|
|
|
#229 |
|
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
no to wymień na przedliftowe - Twoja Foka więc Ty decydujesz
a od strony roboty, to immo przed i po lifcie jest taki sam, więc robi się +/- tak samo
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
|
|
|
|
|
#230 |
|
![]() Imię: Bartek
Model: focus
Silnik: 1,6 TDCi
|
ok ale przed liftem jest problem z lutami czy czym tam jeszcze, że mi kontrolki wariują. Jaką mam pewność, że nie będzie powtórki po wymianie? Jest jakaś seria już bez usterek ? jeśli tak to jak ją poznać ?
|
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| focus ii , zimne luty |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|