Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Life > Hyde-Park

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 10-03-2016, 19:03   #421
Jester83
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: 1.5 ecoboost
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo mk5 jakie macie terminy odbioru z salonu?

A mój do odbioru już jutro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i również cieszę się z zamówienia przed zmianami, zupełnie odwrotnie niż w przypadku Mk4, kiedy po zobaczeniu polifta plułem sobie w brodę, że nie zaczekałem kilka miesięcy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jester83 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-03-2016, 19:49   #422
Malenstwo8
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009

Cytat:
Napisał goodi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ty weź od razu zamów sobie ekspertyzę przed sprzedażą. Może właśnie go klepią i cofają zegary. Albo robi za demówkę ��
Nie dajmy się zwariować. W umowie mam odbiór 31 maja, tak więc i tak będzie sporo szybciej. Nie do każdego salonu auto dociera w tym samym czasie. Sprawdzać oczywiście będę, ale z tym klepaniem i demówką to chyba spora przesada.
Pytałem dilera o ten termin, odpowiedział, że specjalnie dają dłuższy na umowie, żeby uniknąć problemów. Zdarzało się już, że za opóznienia ludzie chcieli rekompensaty, rabatów itd. Natomiast jak auto jest do odbioru wcześniej, to jeszcze nikt nie protestował.

Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 10-03-2016 o 19:57
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-03-2016, 20:03   #423
goodi

Imię: Michał
Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2.0 EB 240KM

Cytat:
Napisał Jester83 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A mój do odbioru już jutro
O której mniej więcej odbierasz auto? Będę jutro w salonie po lakier do zaprawek, może mały szybki spocik na dzień dobry?

Cytat:
Napisał Malenstwo8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie dajmy się zwariować. W umowie mam odbiór 31 maja, tak więc i tak będzie sporo szybciej. Nie do każdego salonu auto dociera w tym samym czasie. Sprawdzać oczywiście będę, ale z tym klepaniem i demówką to chyba spora przesada.
A jak myślisz, czego w mojej wypowiedzi szukał diabełek? 😈 To był żart, chociaż jeśli masz datę produkcji identyczną jak cattani75, ja mam datę trzy dni późniejszą, obaj już śmigamy po kraju, a Ty wciąż czekasz, to Twoja data odbioru 21.03, nawet jeśli przedterminowa w stosunku do umowy, daje trochę do myślenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
goodi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-03-2016, 20:42   #424
Malenstwo8

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009

Cytat:
Napisał goodi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O której mniej więcej odbierasz auto? Będę jutro w salonie po lakier do zaprawek, może mały szybki spocik na dzień dobry?

A jak myślisz, czego w mojej wypowiedzi szukał diabełek? 😈 To był żart, chociaż jeśli masz datę produkcji identyczną jak cattani75, ja mam datę trzy dni późniejszą, obaj już śmigamy po kraju, a Ty wciąż czekasz, to Twoja data odbioru 21.03, nawet jeśli przedterminowa w stosunku do umowy, daje trochę do myślenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oddajesz za tabletki nasenne, bo dzisiaj nie usnę z nerwów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:

Oddajesz za tabletki nasenne, bo dzisiaj nie usnę z nerwów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-03-2016, 21:54   #425
_vinci_
ford::average

Imię: Jarek
Model: MONDEO MK V
Silnik: EcoBoost 1,5 160KM

Cytat:
Napisał Jester83 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A mój do odbioru już jutro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i również cieszę się z zamówienia przed zmianami, zupełnie odwrotnie niż w przypadku Mk4, kiedy po zobaczeniu polifta plułem sobie w brodę, że nie zaczekałem kilka miesięcy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No wreszcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie zapomnij wrzucić zdjęć na gorąco - no i wrażeń też !!!
_vinci_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-03-2016, 22:39   #426
Jester83

Cytat:
O której mniej więcej odbierasz auto?
Jeszcze nie wiem, samochód miał dojechać dzisiaj wieczorem, jestem umówiony na tel. rano.

Bump:
Cytat:
Napisał _vinci_ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No wreszcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie zapomnij wrzucić zdjęć na gorąco - no i wrażeń też !!!
Ok! - zdjęcia będą na gorąco, wrażenia jak chociaż troszkę ostygną emocje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 10-03-2016, 23:46   #427
goodi

Cytat:
Jeszcze nie wiem, samochód miał dojechać dzisiaj wieczorem, jestem umówiony na tel. rano.
To nieźle, jak Ci go na jutro zrobią do odbioru.

Przekaz Tapatalkiczny
Stary 11-03-2016, 07:48   #428
Voldemord
ford::average

Imię: Wojtek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 1.5 EB 160KM AT
Rocznik: 03.2016

Cytat:
Chyba każdemu co ma przedlifta polift się nie podoba, taka reakcja obronna organizmu jest normalna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No właśnie nie do końca. Lift strasznie "wygładził" to auto. Napiszę to bardziej obrazowo: Teraz mamy z przodu paszczę rekina z zębami, a po lifcie to raczej mordka bezzębnej sardynki. Z tyłu jest jeszcze gorzej, ta listwa między lampami zmasakrowała widok świateł, wygląda jak jakiś 20-letni chevrolet :/
Jestem pewien, że za poliftowymi mondkami już nie będą się wszyscy oglądać jak ma to miejsce terazGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Voldemord jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 11-03-2016, 10:06   #429
goodi

Cytat:
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , Ty masz w manualu zamówione auto? Jeśli tak, to byłem pierwszy na oględzinach 😉 Bez przyciemnienia na tylnych szybach, więc chyba Twój. Służę zdjęciami 😈

Ostatnio edytowane przez goodi ; 11-03-2016 o 10:16
Stary 11-03-2016, 20:24   #430
Jester83

No i jak by to powiedział pewien Ferdynand "nadejszła wiekopomna chwiła" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i już zaczynam pojmować znaczenie czytanego wielokrotnie twierdzenia szczęśliwych posiadaczy o bananie na twarzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pierwsze zdjęcia niestety kiepskiej jakości.

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

20160311_182700.jpg
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania