![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#591 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Co do wydechu, to w 1,5 był jeden wcześniej.
To auto jest piękne, ale jak się widzi swój egzemplarz, to się człowiek cieszy jak dzieciak do cukierków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Spać dzisiej nie mogłem. Nosi mnie po chacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bump: Cytat:
Rekordzistą było PZU za 7,45% z kwotą 7150. Naprawdę gratuluję PZU. Takich ofert nam potrzeba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#592 | |
|
ford::average
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 1.5 EB 160KM AT
Rocznik: 03.2016
|
Cytat:
2% to super. Teraz tylko uzbroić się w cierpliwość i nie przebierać nogami za bardzo przez weekend Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#593 | |
|
![]() Zarejestrowany: 06-10-2007
Model: Ford Mondeo MKV
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2016
|
Cytat:
. Bardzo się cieszę, bo już chciałem je dorobić a tak będę miał gratis! Super to wygląda, tym bardziej, że poprosiłem żeby nie było tabliczki ECOBOOST także będzie dokładnie tak jak chciałem ! Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
|
#594 | |
|
|
Cytat:
Co do rur, to są dwie, ale zawinięte pod zderzak, bez ozdobnych końcówek w zderzaku. Za to pięknie puszczają parę i efekt jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak silnik się rozgrzeje i nie idzie para, to nic nie zdradza 2 rur. Po prostu ich nie widać. Ja tez bym nie zauważył gdyby nie to, że na odpalonym silniku poszedłem oglądać bagażnik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bump: Teraz tylko uzbroić się w cierpliwość i nie przebierać nogami za bardzo przez weekend Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[/QUOTE] Taaa... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzisiaj rano z adrenaliny zamiast jak zawsze przebiec stały dystans 6 km zrobiłem 10. O 8 już biegłem. Taką moc czuję, a co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. P.S. Moja sztuka przyjechała na Continentalach. Super gumy. Podobno Ford od nowego roku podpisał umowę z Continentalem. Dla mnie bomba, bo Pirelek nienawidzę. Chciałem Micheliny, ale Continentale jeszcze fajniejsze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 19-03-2016 o 10:47 |
|
|
|
|
|
|
#595 | |
|
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 1.5 EB 160KM AT
Rocznik: 03.2016
|
Cytat:
W mk4 mam Continentale letnie i zimowe, także cieszy mnie to co piszesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#596 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#597 | |
|
![]() Zarejestrowany: 06-10-2007
Model: Ford Mondeo MKV
Silnik: 1.5 EB
|
Cytat:
Myślałem, że mówisz, że w 1.5EB montują te ozdobne końcówki... a Tobie chodziło o to że są 2 rury. 2 rury z tego co wiem zawsze były w 1.5EBSzkoda, że nie montują ozdobnych Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
|
#598 |
|
|
Z tego co wiem nie było 2 rur wcześniej w 1.5 bo pytałem dilera przy zamówieniu. Nastawiony byłem na jedną. Można podpytać Kolegów co mają 1,5 ze wcześniejszego wypustu czy mają 2 rury. Sam jestem ciekawy.
O ozdobnych koncowkach w ogóle nie było mowy w 1,5. |
|
|
|
|
|
#599 |
|
![]() Imię: Jarek
Model: MONDEO MK V
Silnik: EcoBoost 1,5 160KM
|
Ja też myślałem że chodzi o ozdobne. Auto mam ze stycznia. Dziś sprawdzę ile mam rur.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#600 | |
|
|
Cytat:
Tych, którzy myśleli, że chodzi o ozdobne, przepraszam za wprowadzenie w błąd. Faktycznie źle się wyraziłem, ale to emocje - wybaczcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Malenstwo8 ; 19-03-2016 o 13:04 |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|