![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2591 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Odpowiem nie wprost: nie mam, bo nie chciałem się zastanawiać, czy wybrudzi się od jeansów. :-)
|
|
|
|
|
|
#2592 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-09-2015
Model: Ford Mondeo MK5 (LB)
Silnik: 1.5L EB 160KM A6
Rocznik: 2015
|
Ciemna skóra brudzi się chyba dokładnie tak samoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2593 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: MkV
Silnik: 2.0 203KM ecoboost
|
Czyli trzeba brać jasną skórę i na to ciemne pokrowce dać uszyć do tego cztery poduszki i na tylną kanapę kocyk, kierowca korale drewniane na fotel a na fotel pasażera fotelik żeby nikt nie usiadł.
|
|
|
|
|
|
#2594 |
|
|
Ale gdzie w kombi dać boksera z kiwającą się głową? :-)
|
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Model: MkV
Silnik: 2.0 203KM ecoboost
|
W wersji Sony jest problem ale w zwykłej miałby kuwetę tam gdzie trojkąt na głośnik centralny
|
|
|
|
|
|
#2596 |
|
|
Trochę nie do końca współgra z kostkami i cd-kami. ;-)
|
|
|
|
|
|
#2597 |
|
![]() Zarejestrowany: 10-12-2015
Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
|
A'propos sonego i 9 głośników.. Zastanawiałem się czytając cenniki co daje środkowy głośnik i teraz wiem, że daje sporo! jak w ustawieniach DSP ustawimy korekcję na opcję "optymalnie dla kierowcy" czy jakoś tak, to wrażenie jest symetrycznego stereo jak przy siedzeniu równo między głośnikami, bez dotykania balansu, dzięki czemu pasażer nie będzie miał wrażenia ze gra tylko jego strona. No i zakres pracy głośników pozostaje symetryczny. Może pasażer będzie miał bardziej dźwięk mono bo z jego prawej i z głośnika środkowego będzie miał dwa razy lewy kanał, ale bez posłuchania i porównania dźwięku z innym ustawieniem nawet tego nie zauważy a kierowca ma luxGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem bardzo zadowolony z głośników sony, nie mam suba a i tak dźwięk jak na fabryczne głośniki ma bardzo dobry zakres i scenę, jak na "tańsze" rozwiązanie Sony to jest naprawdę dobrze..
Na początku słuchałem muzyki tylko przez BT stream, teraz spróbowałem z pendrivem i słychać różnice na plus szczególnie przy mp3 w jakości 320 kbps. Ja przesłuchasz album w tej jakości i na chwilę włączysz radio FM to muzyka z radia sprawia wrażenie nagrania z kaseciaka... Mam pytanie do osób które wcześniej jeździły focusem mk3, czy w mondku jest trochę ciszej, odczuwalnie czy zdecydowanie ciszej przy prędkościach pow. 120km/h? Przyznam, że choć całokształtem z foki jestem zadowolony to hałas na trasach trochę denerwuje. Ktoś kiedyś pisał ze focus przy prędkościach autostradowych 140+ sprawia wrażenie niestabilnego... Ja mam wrażenie ze jedzie jak po sznurkuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak używam foki to sobie tak myśle, ze może taki mi starczy a za różnice w cenie ładnie go doposaże. Pózniej w salonie wsiadam do mdo i zagryzam wargi z zazdrości.. Ehhh jeszcze "tylko" rok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2598 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Co do białej skóry, to mam w domu kanapę i to ostatnia taka kanapa. Jeansy widać bardzo.
Ja natomiast jestem pozytywnie zaskoczony grą audio w wersji sync. Jest naprawdę ok. Mondek jest świetnie wyciszony i to sprzyja słuchaniu muzyki. Sam Sync też daje radę. U mnie wyśietla się temperatura, czas, bo ktoś wcześniej pisał, że tego nie mógł ustawić. Mam również neta w aucie ustawionego poprzez telefon z hotspota. |
|
|
|
|
|
#2599 | |
|
Model: Mondeo MK5
Silnik: 1.5 160