![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Damian
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.5l V6 170KM
Rocznik: 2002
|
Cześć,
ktoś ostatnio wjechał mi w tyłek na parkingu i powinienem wymienić tylny zderzak w moim MK3. Przy okazji zdecydowałem się wymienić tylne lampy (ktoś chyba uderzył jakimś śrubokretem i na lewej lampie mam pajączka). Chce założyc polifotwe lampy: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Wyczytałem już, że będą pasowały do mojego auta z 2002. Jednak mam pytania: 1. Lampa będzie pasowała ale co z tym plastikiem w którym są żarówki? Zapytałem sprzedawce czy to jest w zestawie, ale nie otrzymalem jeszcze odpowiedzi. Nastawiam się, że będe musiał do nowych lamp zastosować te stare plastiki. Będą pasować? 2. Jeśli wyminie lampy na nowe będe musiał założyć odblaski. Dlatego chce też wymienić tylny zderzak na te poliftowy. Czy on będzie pasował do auta z 2002 ? Z góry dzięki za pomoc i odpowedzi Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: radek
Model: KUGA
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2011
|
Wkład lampy jest identyczny, musisz tylko zmienić żarówkę kierunkowskazu na pomarańczową. Zderzak pasuje bez problemu.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|