Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Focus

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 10-05-2016, 21:04   #171
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Detale użytkowe w wersji Titanium

Tak, czytałem. Instrukcja która jest po polsku i tak podaje angielskie komendy głosowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale oczywiście wiem, że można powiedzieć "pomoc" i miła pani powie nam jakich komend możemy użyć. Polecam nacisnąć Voice Control, powiedzieć "Klimatyzacja" a następnie "Pomoc". Usłyszymy listę dostępnych komend w kolejności: "Nawiew", "Temperatura". Zastanawia mnie czy to moja wymowa, czy coś inżynierowie znowu pozmieniali, bo na komendę "Nawiew", moje radio mówi mi że takiej komendy nie rozumie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-05-2016, 22:07   #172
pjetrucha
ford::advanced

Model: Focus
Silnik: 1.6 EB 150 KM
Rocznik: 2014

Cytat:
Napisał pjetrucha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tego co kojarze to wystarczyć nacisnąć "Zielona słuchawkę"
Poprawka: dwukrotnie PHONE
pjetrucha jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 11-05-2016, 10:24   #173
boncio

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019

@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] u nas ludzie marudzą, że chcą polski VC, a Ty narzekasz a go masz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tą zamianą imienia i nazwiska to jest mega wtopa. Poprawnie umiem szybko odnaleźć tylko te jednowyrazowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szukanie po pierwszej literze pomaga, ale tylko nieznacznie. A jak ktoś nie ma strzałek w kierownicy, to bawi się na radiu... Zauważcie, że w książce wyświetla w kolejności "nazwisko imię", ale jak już dzwoni to jest wyświetlane "imię nazwisko", zero konsekwencji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 11-05-2016, 12:55   #174
edmun

Cytat:
Napisał pjetrucha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poprawka: dwukrotnie PHONE
również nic. Nacisnąłem dwukrotnie Phone - nie dzieje się nic.

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tą zamianą imienia i nazwiska to jest mega wtopa.
Właśnie widzę. Niezbadane są ścieżki którymi cały zespół projektujący ten system podążał... oj niezbadane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 13-05-2016, 16:21   #175
boncio

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019

Cytat:
Napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dwukrotnie Phone - nie dzieje się nic
U mnie też nie działa, poza oczywiście wejściem do menu phone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Więc albo głosowo "redial", albo PHONE/strzałka w dół i "ok".
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-05-2016, 19:31   #176
kubus93
ford::amateur

Imię: Kuba
Model: Focus mk3
Silnik: 1.6 TDCI 115km
Rocznik: 2015

Cześć wszystkim. Jestem tutaj nowy i mam pytanko. Zakupiłem ostatnio Forda Focusa 1.6 TDCI 115km z 2015r (po lifcie). Orginalnie mam czarne zwykłe lampy, jednak focusy z ledami bardzo zwracają moją uwagę...

Moje pytanko jest takie: czy jak kupię reflektory przednie czarne z LED'ami na allegro i włożę do mojego forda to będą działać? Czy takie ledy wymagają większej kombinacji (coś w komputerze lub po prostu nie będą pasować)...

Niżej wstawiam przykładowy link z allegro o jakie światła mi chodzi.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Bardzo proszę o odpowiedź znawców tematu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kubus93 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-05-2016, 17:52   #177
edmun

kubus93 jeśli otworzyłeś nowy temay z tym samym pytaniem, to po co zadajesz pytanie dwa razy pisząc dodatkowo tutaj? :/
Stary 15-05-2016, 21:31   #178
lapawwa
ford::average

Imię: Maciej
Model: Focke-Wulf
Silnik: 2.0 TDCI 163km by Mayak

Cytat:
Napisał kubus93 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cześć wszystkim. Jestem tutaj nowy i mam pytanko. Zakupiłem ostatnio Forda Focusa 1.6 TDCI 115km z 2015r (po lifcie). Orginalnie mam czarne zwykłe lampy, jednak focusy z ledami bardzo zwracają moją uwagę...

Moje pytanko jest takie: czy jak kupię reflektory przednie czarne z LED'ami na allegro i włożę do mojego forda to będą działać? Czy takie ledy wymagają większej kombinacji (coś w komputerze lub po prostu nie będą pasować)...

Niżej wstawiam przykładowy link z allegro o jakie światła mi chodzi.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Bardzo proszę o odpowiedź znawców tematu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z resztą ten post nie dotyczy twojego pytania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
lapawwa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-05-2016, 21:56   #179
kubus93
ford::amateur

Imię: Kuba
Model: Focus mk3
Silnik: 1.6 TDCI 115km
Rocznik: 2015

Przepraszam, ale nie mogłem utworzyć nowego postu (jakiś błąd wyskakiwał) i najpierw napisalem tutaj, a pozniej utworzyłem nowy post. A czy ktoś jest mi w stanie coś pomóc lub doradzić?
kubus93 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania