![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Hej wszystkim.
Potrzebuję pomocy w zakupie focusa, sprawdzenia ogłoszenia i opinii o tym modelu, czy w ogóle warto szukać zadbanego egzemplarza. Ford Focus CC 2.0 2010 Wygląda fajnie, ostatni przebieg wydaje mi się pomyłką w systemie, średnio podoba mi się ten wyciek z 2013, tyle że nie znam się, nie wiem, czy to poważna usterka. Załączam historię przeglądu tu. Co sądzicie? Warto w ogóle pytać o vin? To pierwszy, bo blisko, podoba mi się kolor i cena (nie za tanio?). Są też dwa inne, trochę droższe i dalej, ale zobaczcie najpierw tego, jeśli nie wart zachodu to wrzucę kolejne. Ostatnio edytowane przez Daany ; 28-05-2016 o 16:59 |
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
A czemu nie? Historia dostepna wiec jechac sprawdzic i jak wszystko bedzie ok to brac.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Sama zbyt dobrze nie sprawdzę czy wszystko ok, dlatego szukam porady na forum, bo wprawne oko potrafi nawet na zdjęciu dostrzec, że coś jest nie tak z samochodem, szczególnie znawca modelu.
Zależy mi też na opiniach co do tego modelu i wersji silnika, bo szukam, ale znaleźć nie mogę, powinnam poczytać o focusach w innych wersjach nadwozia z tym samym silnikiem? Wybaczcie mi niewiedzę, to będzie mój pierwszy własny samochód a pierwszy ford w ogóle |
|
|
|
#4 |
|
|
Wyglada ok, jak sama nie potrafisz to jechac do jakiegos warsztatu, za 40 funcikow pewnie go przejrza. Silnik jest dobry.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Dziękuję, a co sądzisz o cenie? Trochę niska, ta wersja poliftowa od 2008 zaczyna się od 3000 gbp, a są też dwa razy droższe. A tu wcale nie taki duży przebieg i do tego dwa lata młodszy.
|
|
|
|
#6 |
|
|
Cena niska, ale nie znam rynku brytyjskiego.. Jak pisalem, jesli nie masz daleko to podjechac i podstawowe rzeczy jak dach, elektryka auta sama sprawdzisz lub podjechac do mechanika i niech zobaczy. Wydanie malej kwoty moze uratowac wieksza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|