![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Sebastian
Model: Mondeo mk4
Silnik: DW10
Rocznik: 2009
|
Co sądzicie o tym egzemplarzu? Auto z Polskiego salonu podobno.
Numer VIN: WF0WXXGCDW7J39205 [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Z tego, co mi się udało samemu sprawdzić na historiapojazdu.gov.pl to tyle: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z góry dzięki! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FCP member
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo MK5, Kuga MK1
Silnik: 2,0 EcoBlue 150 KM , 2.0 TDCI 136 KM
Rocznik: 2020, 2008
|
w/g raportu z dnia 13,07,2016 który wstawiłeś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
badanie techniczne ważne do 23,02,2016 - dzisiaj 13,07,2016 czyli co bez przeglądu ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#3 |
|
|
Właśnie tego nie czaje za bardzo, muszę się dopytać. Wiem tylko, że do 11-go ubezpieczenie było, no ale chyba musiał przedłużyć.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
FCP member
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo MK5, Kuga MK1
Silnik: 2,0 EcoBlue 150 KM , 2.0 TDCI 136 KM
Rocznik: 2020, 2008
|
ubezpieczenie to nic , zawsze możesz wykupić , dla mnie brak badania technicznego , zwróć uwagę że pozostałe były robione o czasie , może zapomniał albo jest jakaś inna lipa
nie przeszedł przeglądu ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i teraz chce sprzedać na szybkiego
|
|
|
|
#5 |
|
|
Badanie techniczne jest, auto jest normalnie cały czas użytkowane, dlatego nie wiem, czemu tam nie ma o tym informacji żadnej. jakieś pomysły?
Bo planuje jechać go obejrzeć jakoś na dniach. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Kris
Model: Kris
Silnik: diesel
Rocznik: 2001
|
Bezwładność systemu, po prostu.
Nie każde info pojawia się NATYCHMIAST. Ja na swój wpis czekałem 4 miesiące Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 09-08-2011
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2010
|
przebieg wydaje się wiarygodny, wnętrze sprawia wrażenie zadbanego. Wersja wyposażenia Trend lub ciut mniej... można więc dość łatwo zmienić lampkę z przodu na lepsiejszą, dołożyć tempomat (po zmianie skrzynki bezpieczników na wyższy model - ofert z rozbitków nie brakuje) ze sterowaniem dołożonym w pilocie radia przy kierownicy - jest wątek na forum. Polecam - mam i sobie chwalę.
Zapytaj czy był wymieniony rozrząd z pompą wody, o wymiany oleju silnikowego i filtrów, o ew. przygody z pompowtryskiwaczami (czy się nie zapiekły i nie były regenerowane), czy zdarzało się czyszczenie przepływomierza po spadku mocy (tryb serwisowy) + czy była wymieniona gumowa odma do kolektora dolotowego (podobno popularna usterka esploatacyjna, groszowa sprawa, a objawy to gwizd spod maski/przedniej szyby przy przyspieszaniu w trasie) i sprawdź, czy turbina nie świszcze. Jeśli szukasz 1.6 90 KM, to moje osobiste doświadczenie z tym silnikiem jest takie, że jest oszczędny, nieawaryjny i jeśli się o niego dba to cieszy. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|