![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 13-09-2016
Model: MK3
Silnik: 1.8
Rocznik: 2000
|
Witam
Posiadam standardowe radio (podpunkt E) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. Chce je wymienić na [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] zakupiłem przejściówkę [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. Mój problem polega na tym iż kable od samochodu nie pasują do owej przejściówki. I nie wiem co zrobić z trzecią wtyczką. Na załączonym obrazku jest widoczne gniazdo do owej wtyczki punkt E złącze C [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. Chciał bym żeby działał mi pilot przy kierownicy ale nie wiem jak to zrobić. Liczne na jakąś pomoc. Ostatnio edytowane przez Adrald ; 14-09-2016 o 15:41 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
- czy przejściówki nie pasują - czy nie ma redukcji, do kostki C => bo taka nie istnieje => przynajmniej, nie wprost Temat był na forum poruszany N razy => na Allegro trzeba kupić odpowiedni moduł, aby działał joystick (cena modułu ok 150zł) pozdrawiam Arturek
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|