![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tomasz
Model: Fiesta
Silnik: 1.3
Rocznik: 2004
|
Dostał ktoś te skany ??
|
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Zgaduję, że nikt nie dostał bo takie pliki PDF są większe niż dopuszcza skrzynka email. (tzn. nie da się wysłać tak dużego pliku jako załącznik) Jeśli ktoś ma to byłbym wdzięczny za udostępnienie - może być na "chomiku" Skoro kolega napisał Cytat:
pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 24-09-2016 o 19:50 |
||
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Sylwia
Model: Fiesta MK6
Rocznik: 2005
|
Witam. Przeszukalam chomika,przeszukalam google i nigdzie nie znalazlam tej ksiazki w pdf,wiec zakupilam sobie nowa na all..... koszt 60zl z przesylka.Jak bede miala wiecej wolnego czasu to zeskanuje i wrzuce na jakis serwer.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
![]() Imię: Tomasz
Model: Fiesta
Rocznik: 2004
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Witam
Jakiś czas temu, wysłałem priv ale do dnia dzisiejszego nie otrzymałem odpowiedzi Tak więc chyba nie ma dostępnej powyższej książki (sam naprawiam Fiestę), w języku polskim, w formacie PDF pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 02-01-2021 o 23:37 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Jakub
Model: Fiesta MK6
Rocznik: 2006
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam Arturek
|
|
|
|
#28 |
|
![]() Zarejestrowany: 18-03-2007
Model: mk6
Silnik: benzyna 1.3
Rocznik: 2002
|
Witam
Mam scan tej książki tak jak pisałem niestety mailam nie prześlę ponieważ zajmuje ona 485 mb. Zdjęcia są bardzo dobrej jakości. Proszę o wysłanie maila na priv . Mogę wysłać pocztą na płycie.
|
|
|
#29 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 05-02-2015
Model: fiesta mk6
Silnik: 1,3
Rocznik: 2007
|
wrzuc na chomika pl
|
|
|
|
|
|
#30 | ||||
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Cytat:
1) I tu jest problem => prawdopodobnie ustawiłeś zbyt dużą rozdzielczość przy skanowaniu Skanuje się z rozdzielczością 300dpi, maksimum 600dpi a kolega pewnie ustawił "ile fabryka dała" Dla porównania - rosyjska książka do Fiesty mk6, po spakowaniu ma 75MB [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] więc - albo zrób PDFa jeszcze raz - albo wstaw na "chomika" to obrobimy 2) .... ech ... rozmarzyłem się Skoro odpowiedź, że nie da się wysłać emailem zajęła koledze rok, to na chomiku może będzie za dwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pierwsza wzmianka w 2014 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak to ktoś powiedział? "Żółwie mi uciekły! Ja otworzyłem klatkę, a one tak szybko myk, myk, myk - to był moment"" pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 06-01-2023 o 08:44 |
||||
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|