Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Ogólnie o motoryzacji

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 21-10-2016, 21:10   #4161
Krasnal007
ford::average

Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 EcoBoost 160KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał Qlfon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W kwestii android auto: czy któremuś z kolegów udało się uruchomić to cudo na Honor 7? Mimo kilku prób jedyne co otrzymałem to info o niekompatybilności telefonuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

...mobilnie...

Mi sie udało.
Sync 3
Musisz mieć androida co najmniej 5, ja akurat u użyłem starego modelu samsung 2 plus, z cyanogenem odpowiadającym androidowi 6.
No i aplikacje androidauto, co nie jest takie oczywiste bo z "Polski" nie jest możliwa do ściągnięcia.
Bardzo fajna rzecz. Min. Z tego powodu nie kupowałem Navi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Krasnal007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-10-2016, 21:31   #4162
cattani75
ford::expert

Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał Krasnal007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale nie mam foteli z pamięcią... Też się da?

A co na to instrukcja?
cattani75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-10-2016, 22:08   #4163
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM

Cytat:
Napisał Touch'n'go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pewnie siedzisz w pozycji srodkowej, żona blizej a syn "lezy"? Taki schemat najczęstszy... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka
Pilnuję aby sobie nie wyrabiał złych nawyków - trzymając oburącz kierownicę (9-15) musi wykonac obrót o 180 st. bez odrywania łopatki od fotela Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał dobo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To się dwa pochylają?
Na zmianę, jedno albo drugie wedle wyboru ale pamięta obydwa położenia niezależnie

Ostatnio edytowane przez kaan1 ; 21-10-2016 o 22:12
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-10-2016, 22:16   #4164
Qlfon
ford::beginner

Imię: Rafał
Model: Mondeo Mk5 Edition
Silnik: 2.0 TDCI

Cytat:
Napisał Krasnal007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mi sie udało.
Sync 3
Musisz mieć androida co najmniej 5, ja akurat u użyłem starego modelu samsung 2 plus, z cyanogenem odpowiadającym androidowi 6.
No i aplikacje androidauto, co nie jest takie oczywiste bo z "Polski" nie jest możliwa do ściągnięcia.
Bardzo fajna rzecz. Min. Z tego powodu nie kupowałem Navi.
Ano właśnie niektórym działa nawet na starszym sprzęcie i dlatego pytałem czy na tym konkretnym modelu to komuś chodzi.- mam Androida 6, tel hardware ma niezły, RAM 3 GB a pomimo kilku prób z różnymi wersjami apki cały czas info o niekompatybilności. Poszperam na xda - może coś znajdę. A idea sama w sobie słuszna. Za kilka dni mam odebrać Mondka ale od wczoraj jeżdżę egzemplarzem dealera bo coś pochrzanili w dokumentach i był problem przy rejestracji - w trasie z Wrocławia coś tam kombinowałem żeby to ruszyło ale oprócz Spotify na razie bez efektów.

Tak czy inaczej dzięki.
Q.
Qlfon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-10-2016, 22:59   #4165
hagrzesiek
ford::amateur

Model: Mondeo
Silnik: benzyna

Cześć. To mój pierwszy post więc się przywitać wypada Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Posiadam, a właściwie połowa moja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , od dwóch tygodni MK5 Titanium 1.5 EB... Oczywiście słychać "telepanie" na zimnym silniku, a na ciepłym odgłosy niby "Diesel"...ale TTTM...;-) Przywykłem i biorę to na klatę. Pytanie moje jest jednak do tego, w jaki sposób uruchomić Android Auto? Żonka posiada Samsunga Gamaxy 5 z systemem 6.0 , a ja nie mogę ściągnąć aplikacji AndroidAuto...tzn. Ściągam ją, ale zainstalować juz nie mogę...Proszę o jakieś wsparcie lub instrukcje jak to wykonać...

PS: Auto jest w sumie doskonale, a LED'y to juz wyborna sytuacja, każdemu polecam...
hagrzesiek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-10-2016, 23:21   #4166
Krasnal007

Hmm. Ściągasz i nie instalujesz... Domyślam się za nie robisz tego przez sklep googla? Może spróbuj przez nich.

Stary 21-10-2016, 23:31   #4167
Qlfon
ford::beginner

Imię: Rafał
Model: Mondeo Mk5 Edition
Silnik: 2.0 TDCI

Przez sklep Google oficjalnie się nie da. Musisz włączyć w ustawieniach telefonu możliwość instalacji aplikacji z nieznanych źródeł...

...mobilnie...
Qlfon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-10-2016, 23:36   #4168
Krasnal007

Cytat:
Napisał Qlfon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przez sklep Google oficjalnie się nie da. Musisz włączyć w ustawieniach telefonu możliwość instalacji aplikacji z nieznanych źródeł...

...mobilnie...

I tak i nie. Ściągnij że sklepu jakąś apke do proxy/vpn. Ustaw że jesteś w np USA (gdzieś gdzie to jest wspierane). Wejdź w zarządzanie aplikacjami, Wymus zatrzymanie aplikacji sklep, poczym wyczyść jej dane, w szczególności cache. Odpal sklep i spokojnie wyszukasz i zainstalujesz android auto. Po wszystkim można nawet odinstalować proxy.

Stary 21-10-2016, 23:44   #4169
Krasnal007

Cytat:
oprócz Spotify na razie bez efektów.

Tak czy inaczej dzięki.

Q.

Hmm. Masz na myśli to że telefon podlaczyl się po bluetoothie? I muzyka z tej apki leciała przez głosniki?... No to android auto to jednak inna bajka. A to co zrobiłeś to zwykły zestaw głośno mówiący.

Ale też mi się marzy żeby android auto się tylko po bluetooth łączył, a nie kablem.

Stary 22-10-2016, 02:38   #4170
Touch'n'go

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018

Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pilnuję aby sobie nie wyrabiał złych nawyków
Bardzo dobrzeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja modnie lezalem tak jak @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , z czasem zaczalem sie prostowac... mam ten problem ze jestem malo standardowy i jak mam kierownice w takiej odleglosci jak opisanej przez Ciebie to po mimo opar ia wyprostowanego mam zgiete kolana i cholernie mi nie wygodnie z nogami.. szukam zawsze kompromisu, zakres regulacji kierownicy w mk5 jest na tyle sympatyczny ze dosc latwo znalazlem optymalna pozycje ale wtedy bez odchylania plecow od oparcia srednio dosiegalem do ekranu dotykowego radia. Nie mówiąc juz o schowku pod radiem..
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania