![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 17-06-2013
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
|
Witam.
Od kilku tygodni poszukuję s-maxa z roczników 2006-2007 koniecznie 7os. Znalazłem takie "cudo" [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Po sprawdzeniu historii w samochodu w "autodna" i "autobaza" (przebieg raczej ok, jeden właściciel w pl, miał szkodę w 2013) podjechałem oglądnąć samochód na żywo. Ma kilka mankamentów typu brak listwy przy przedniej szybie,brak zaślepki w dźwigni ręcznego, brak pokrętła w navi, brak zaślepki spryskiwacza i postrzępiony pas bezpieczeństwa. Ogólnie nie wypicowany do sprzedaży. Pojechałem nim na stację diagnostyczną i tam okazało się że do wymiany prawy sworzeń i obydwa wahacze poprzeczne z tyłu, nie działa klima i mokry jest taki element wystający spod osłony dolnej silnika. Silnik z góry suchy. Historię serwisową auta znam bo byłem też w warsztacie gdzie go serwisowano. Cena ok 25 tyś. Warto czy nie proszę o jakiś głos rozsądku. Pozdrawiam Tomek |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 21-06-2016
Model: Ford Galaxy
Silnik: 2.0 benzyna+lpg
Rocznik: 2010
|
A w ogłoszeniu pisze" Opis pojazdu
Samochód w bardzo dobrym stanie technicznym oraz wizualnym Na bieżąco serwisowany, do jazdy bez wkładu finansowego" Sporo mankamentów i jeszcze nie wiadomo w jakim stanie ma to regulowane zawieszenie ... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
No tak. Nie żebym bronił komisanta ale: serwisowany od przyjazdu do polski do marca tego roku w jednym serwisie-widziałem wszystkie adnotacje( turbina,rozrząd, filtry, oleje, rozrusznik itp). Co do zawieszenia to amorki miały tył 75% a przód 65%.
A ja nadal się zastanawiam czy warto bo strasznie kusi mnie ale boję się wtopy. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 21-06-2016
Model: Ford Galaxy
Silnik: 2.0 benzyna+lpg
Rocznik: 2010
|
Takie tanie OKAZJE sobie odpuść szkoda czasu, popatrz na np. na mobile.de ile takie samochody kosztują i zobaczysz że polscy handlarze to "altruiści" sprzedają poniżej tych cen jakie są tam za granicą wystawione....
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Cytat:
Sprzedawca pisze: Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
widze handlarz sie przestraszyl i zmienil przebieg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bylo 208kkm, a jest 280kkm i to moze byc ok bo w marcu 2016 mial 261kkm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
jak mówią "czeski błąd" się zakradł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|