![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#32 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Sławek
Model: Fiesta mk6 Ghia
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007
|
Cytat:
Zeskanowanie tego kosztuje jednak drożej niż sama ksiażka na Allegro. No nikt się nie garnie do publicznego linku z powodów hmm.. zgadnijcie sami. |
|
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
1)
Cytat:
Chyba się z kolegą nie zgodzę Osobiście zeskanowałem jeden z poradników, zapisałem w PDFie i udostępniłem Wszystko bezpłatnie = nie mam z tego żadnej korzyści finansowej Urządzenia wielofunkcyjne są za tanie pieniądze i stoją przy co drugim komputerze, tak więc zeskanowac do PDF w rozsądnej rozdzielczości nie stanowi problemu 2) Cytat:
3) Jeśli ktoś z Krakowa ma poradnik papierowy i mógłby pożyczyć - to mogę zrobić skan do PDFa pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 13-11-2016 o 11:23 |
||
|
|
|
|
|
#34 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Sławek
Model: Fiesta mk6 Ghia
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
1) OK
Teraz rozumiem Może miałem więcej szczęścia, bo powiedzieli mi "ty niedobruchu" i usunęli udostępniany plik 2) Kupiłem książkę "sam naprawiam", do Fiesty mk6 (2001-2008 ) i powiem tak - NIE WARTO Więcej informacji / pomocy znajdziemy: - na forum - na Youtube - na stronie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] np. w książce - zero schematów elektrycznych - na Youtube są filmy co zrobić gdy ciężko wchodzą biegi - w ksiązce brak informacji o naprawie Generalnie - NIE polecam zakupu tej książki [DODANO] Znalazłem w internecie: a) książka Sam Naprawiam - PDF [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] b) przydatne informacje: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 06-05-2023 o 17:31 |
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|