![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Jacek
Model: Ford C-max Titanium
Silnik: 1.6tdci
Rocznik: 2012
|
Witam, chciałbym zapytać jak wygląda u Was wykończenie tapicerki podsufitki. Kupiłem nie dawno C-maxa i dziś zauważyłem że na podszybiu wystaje jakas gąbkowa uszczelka. Po za tym podsufitka na końcu przy szybie przedniej wygląda jak by czegoś brakowało. Jak to wygląda u Was? Samochód kupiłem w salonie Ford z przebiegiem 95tys.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez SRS ; 19-11-2016 o 19:17 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Właśnie z wewnątrz to widać dlatego pytam. Zdjęcia są robione z siedzenia kierowcy. Wystarczy że się trochę wychylę i widać tą poszarpana podsufitkę. Miałem wczesniej golfa IV i zakończenie podsufitki przy szybie czołowej było zaokrąglone.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#4 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Jeżdżę i nie widzę. A jak się wychylę, to mi nie przeszkadza, bo normalnie mnie widzę za nic na świecie...
|
|
|
|
#5 |
|
|
Czyli to normalne, ok bo myślałem że było tam coś robione i spartolili lub zle poskładali.
|
|
|
|
|
#6 |
|
FCP member
![]() Imię: Jarek
Model: C-Max 2016 Titanium
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2016
|
Strasznie źle to u Ciebie wygląda. Jeśli jest to nowe auto z salonu to na pewno tak nie powinno być.
Akurat w swoim wątku zamieszczałem fotki słupków po wymianie szyby, zobacz jak u mnie to wygląda -> [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Fotki przed wymianą szyby: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Dolna krawędź deski: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Górna: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Robiłem dokładne fotki przed oddaniem do ASO, by mieć porównanie i dowód w razie czego. U Ciebie na dole coś wystaje? Edit: Tu: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widzę, że nie nowe auto, ale coś jest nie tak, tym bardziej jak salon sprzedawał, to mogli choć to wystające schować. Ostatnio edytowane przez keiw ; 19-11-2016 o 19:37 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Nie nowe, ma 4lata. Na dole wystaje jakas gąbkowa uszczelka, która przebiega dołem przez całą szybę. (masz taką?) Zrobię jutro dokładniejsze zdjęcia góry bo mi to się nie podoba.
|
|
|
|
|
#8 |
|
![]() Imię: Darek
Model: Focus
Silnik: 1.8TDCI
Rocznik: 2006
|
Wygląda to paskudnie ale mnie też już nic nie dziwi jak Ford ostatnio partoli robote .Mam też C-Maxa od roku i jest to 4 Ford i najgorszy.Bym go pogonił tylko troche szkoda wpakowanej kasy.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
FCP member
![]() Imię: Jarek
Model: C-Max 2016 Titanium
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2016
|
Cytat:
Dałem ci foto i tam wszystko widać, ja nie mam żadnej takiej wystającej gąbki. Naprawdę wygląda to słabo. @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - chyba fotki na komórce oglądał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez keiw ; 19-11-2016 o 21:07 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Aa ta podsufitkę masz tak zakończona jak ja? Czy może masz zaokrąglony koniec albo jakaś listwe wykonczeniową? Zauważyłem też kabel które idzie do lusterka. Nie jest niczym przysłonięty tylko czarna taśma owiniety, lipa straszna
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|