Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 23-01-2017, 22:17   #1
Memory27
ford::amateur

Model: B-Max
Silnik: 1.0
Rocznik: 2017
Domyślnie Mondeo kolejna opcja

Witajcie,

forumowa szukajka nic nie znalazła więc może nie był tu jeszcze "weryfikowany".

Oferta na Allegro [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

VIN WF0GXXGBBGBD78388.

Według danych z rejestru historiapojazdu.gov obecny właściciel kupił auto w styczniu 2016r. i to jest dla mnie zagadkowe. Nie zadałem tego pytania - odpowiedzi może być milion.

Jakieś sugestie?

Drugie: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

ogłoszenie jest chyba od września - kilka dni temu cena zjechała w dół - ma ktoś doświadczenia z Plichtą?

Memory27 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 23-01-2017, 23:30   #2
mrhenio
ford::average

Imię: Łukasz
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Mondeo kolejna opcja

Cytat:
Napisał Memory27 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
obecny właściciel kupił auto w styczniu 2016r. i to jest dla mnie zagadkowe
Ja w ubiegłym roku kupiłem od gościa, który był właścicielem mondka tylko przez 4 miesiące i też byłem pełen obaw czy na pewno wszystko w porządku. Chłop się budował i kasy mu brakowało to sprzedał i to było jego tłumaczenie. I faktycznie jak przyjechałem oglądać to latał po budowie a jazda próbna, wizyta na stacji to z jego żoną, taki był zajęty budową. Jedyne co wyszło później przy zdejmowaniu przedniego zderzaka, że miał lekko przód uszkodzony, bo jakieś elementy plastikowe były połamane, no ale to nic wielkiego nie było. Poza tym, odpukać, nic z autkiem się nie dzieje
mrhenio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 23-01-2017, 23:34   #3
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
Domyślnie Odp: Mondeo kolejna opcja

Cytat:
Napisał Memory27 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Według danych z rejestru historiapojazdu.gov obecny właściciel kupił auto w styczniu 2016r. i to jest dla mnie zagadkowe. Nie zadałem tego pytania - odpowiedzi może być milion.
fakt, ale może wykupił to auto (swoje) z leasingu, może trafiła się okazja w firmie i wykupił, może handluje... nie wiem

Auto miało 10.2015 odnotowany przebieg 138 tys.km

tutaj masz raport autodna.pl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Bump: wychodzi że auto miało paru właścicieli

Bump:
Cytat:
Drugie: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

ogłoszenie jest chyba od września - kilka dni temu cena zjechała w dół - ma ktoś doświadczenia z Plichtą?
chyba widziałem to auto przy okazji oglądania innego.
Plichta, ma auta w różnym stanie , trzeba sprawdzać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 23-01-2017 o 23:37
czeslaw555 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania