![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 26-11-2016
Model: Ford S Max
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2009
|
Picowany pod sprzedaz
Niby nic bo i tak bedziesz musial wymienic koncowka wydechu - polakierowana ? A caly wydech zardzewialy, kiera na 100 % obszyta Kuzwa jak ja handlarzy nie cierpie... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 17-12-2015
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Kurde taki śliczny że mucha nie siada Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po samych zdjęciach bym sobie odpuścił .... Ale ta końcówka fajna... Chyba na wiosnę też sobie strzele Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tap from eldżi |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 05-04-2004
Model: Smax
Silnik: 2.2 TDCi ograniczone by Heko :)
Rocznik: 2009
|
jeśli nawet wnętrze obszyte bo bym olał sprawe. wszystko ładnie pasuje. na allegro, otomoto, gratce i olx nie widziałem aż tylu zdjęć. auto sfotografowane do bólu. kwestia przebiegu. auto na tyle młode że jakąs historię w ASO musi mieć. a jeśłi nawet czujniki na trytytkach, to powiem od siebie. wole dobrze zrobione w dobrym serwisie po małej kolizji niż składany z 3 na oryginał.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::average
![]() Imię: Zbyszek
Model: S-MAX MK2
Silnik: 2.0 EcoBlue 190 KM
Rocznik: 2019
|
Mieszkam niedaleko Płocka i byłem kilka razy w tamtych komisach ...
Panowie mają do perfekcji opanowane przygotowanie aut do sprzedaży Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z jednej strony fajnie, bo mamy auto "igła" i nic na dzień dobry nie musimy robić (choćby pranie środka, polerka lakieru) ... ale z drugiej ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|